Uz jsem si nakodoval webasto do menu maxidotu ted uz jen zapojit do budiku a pripojit ovladac na palubak a jsem spokojeny
zapojení Webasto T top C
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ja sroubky utrh vsechny
ale COcko a par matek to zpravilo
zavity protazeny nove roubky a hura zpatky
ale k prdu. Pak jsem prehodil jen dmychadlo na novy vymenik s jednotkou. A doufam ze ted budu mit klid
))
Uz jsem si nakodoval webasto do menu maxidotu ted uz jen zapojit do budiku a pripojit ovladac na palubak a jsem spokojeny
))
Kluci potřebuju rychlou rady.dá se použít jednotka z topení třeba z fiata nebo peugeotu apod?Nebo je tam nějaké úskalí?Jednalo by se o topení z roku 2002 takže can asi nehrozí.
A co třeba tohle?Dá se použít? http://auto.bazos.cz/inzerat/21460295/M ... EBASTO.php
A co třeba tohle?Dá se použít? http://auto.bazos.cz/inzerat/21460295/M ... EBASTO.php
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
nechci te zklamat, ale na rj z mazdy 6 jsem se taky informoval a bylo mi receno ze komunikuje datovou sbernici vozidla
povidal to pan co dela Webasta a Ebry. Mel jsem take vyhlidnute jedno z mazdy.
Naposledy upravil(a) mykee007 dne 04 úno 2013, 20:47, celkem upraveno 1 x.
Je to možný..je analog a analog..pak se tady divíte že za čistě analog jednotku se žádá taková částka..Celek je za pěknou cenu, ale je Ti to k prdu pokud to tak je.
VW G V Variant 2.0-103Kw /Xenon/ESP/DSG/10X air./Výhřev sesdaku/Multi volant+pádla/Webasto/Panorama/Tempomat/Dešták/samost. zrc./ zas.230V/Dvojitá podl./atd..
Panove tak to tu trochu ozivim.Prislo mi do ruky dalsi webasto.Podle manika co mi ho dovezl stopro funkcni analogove.Zkousim se k nemu pripojit pres diag a nekomunikuje.Pripojil jsem ho pres zluty dratek co je na diag.Anic.Kabelaz co k tomu byla ma jen tri draty.Tezko rict jestli je ale k tomu ta prava.Jak poznam jestli je potreba CAN?Da se diagnostikovat pomoci dratku co je urceny k hodinkam?Nekde jsem neco cetl o WBUS ale nejak se v tom neorientuju.Poradte prosim co zkusit jeste nez ho vezmu a otlucu mu ho o hlavu.DIKY Ton.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Panove tak to tu trochu ozivim.Prislo mi do ruky dalsi webasto.Podle manika co mi ho dovezl stopro funkcni analogove.Zkousim se k nemu pripojit pres diag a nekomunikuje.Pripojil jsem ho pres zluty dratek co je na diag.Anic.Kabelaz co k tomu byla ma jen tri draty.Tezko rict jestli je ale k tomu ta prava.Jak poznam jestli je potreba CAN?Da se diagnostikovat pomoci dratku co je urceny k hodinkam?Nekde jsem neco cetl o WBUS ale nejak se v tom neorientuju.Poradte prosim co zkusit jeste nez ho vezmu a otlucu mu ho o hlavu.DIKY Ton.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Aha.Podle výrobního čísla.Takže nepoznám nic.Výrobní číslo tam je ale nejsem schopen ho rozluštit.Ale štítek je na něm z roku 2000 a to VW koncern ještě Can neměl.
Někde jsem tady na foru četl že novější topení se nedají diagnostikovat přes pin 2 ale přes pin 1,čili přes W-BUS.Tak to zítra ještě vyzkouším.Ty kabely co mám sou odizolované jen některé a to právě plus a minus a na druhém štekru jen právě pin 1.A dotyčný prodejce se dušuje že je vyzkoušené a funkční...Že ho zdemontoval z nějakého Audi,vyzkoušel a nabídl...
Někde jsem tady na foru četl že novější topení se nedají diagnostikovat přes pin 2 ale přes pin 1,čili přes W-BUS.Tak to zítra ještě vyzkouším.Ty kabely co mám sou odizolované jen některé a to právě plus a minus a na druhém štekru jen právě pin 1.A dotyčný prodejce se dušuje že je vyzkoušené a funkční...Že ho zdemontoval z nějakého Audi,vyzkoušel a nabídl...
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km