Vecernicek píše:nevím kde žijete, v brně v hypernově nejlevnější olej 26,5Kč a na benzínce 24-25Kč. Nejvíc mě na tom sere fakt že na ten olej v kombinaci 50/50 to jezdilo fakt hodně dobře ale teď přes zimu jsem tam lil jen naftu s aditivama a už jsem z toho fakt zničenej jak se ten motor klepe, netáhne, je línej. Přemýšlím že bych do toho přilil benzín... co vy na to ?
si dej k čerpadlu průhlednou hadici a zjisti jestli náhodou nejezdíš na pěnu miloš
Podle serveru akcniceny Tesco 18,50 Karolina, zatím jsem to u nás neprověřil, ale ceny oleje padají, snad se v létě dostanem alespoň na nějakých akcnich 16
Pavel píše:Podle serveru akcniceny Tesco 18,50 Karolina, zatím jsem to u nás neprověřil, ale ceny oleje padají, snad se v létě dostanem alespoň na nějakých akcnich 16
za vyfrit se dává 7 korun, jsem měl za odvoz 50 litrů a prodal ho za 350 korun miloš
Pavel píše:Podle serveru akcniceny Tesco 18,50 Karolina, zatím jsem to u nás neprověřil, ale ceny oleje padají, snad se v létě dostanem alespoň na nějakých akcnich 16
včera sem tam byl a nikde nic..ale to bude tim že to začalo asi dnes co??
včera sem tam byl a nikde nic..ale to bude tim že to začalo asi dnes co??
Můžu jen potvrdit, v tom Tescu toho oleje bylo dnes večer už jen půl palety.