NELÍTAM PO MAKKETECH ALE JEZDÍM NA POUŽITÝ FRIT OLEJ.ZA4,5KČ LITR.MAM BYPASOVÉ FILTRY ZA 48KČ KUS A FIRMA MI TO VOZÍ PO 1000 LITR V BARELU NA PALETĚ.DÁM JIM SVOJI PRAZDNOU.FILTR ODSTRANÍ MECH. NEČISTOTY I VODU !!!!! http://automotive.europecon.net/index.p ... 57&lang=cs
ROVER 220 tdi 77kW r.v.1999 HONDA MOTOR
JEZDÍM NA POUŽITY FRIT OLEJ.
Dik tip, 150 litru zmenilo majitele .Je to slunecnice po 15.90, tak to snad schrousta taky.Safra uz to nemam kam davat, mam to v garazi, na chodbe, vsude.Kdyz je to tak levne, no nekup to .
Ford Transit 2.5 DI 51kw
AUDI A4 1.9 TDI 8E 130 HP palivo nafta
Ja bych rek ze slunecnice je nejlepsi.Nevim jestli me to jenom pripada ale kdyz naleju repku a pak tomu nalozim tak za mnou cernej kour,slunecnice jenom takovej do bela.Jak na tebe koukali lidi kdyz beres 150l?Ja bral jenom 100l a koukali jako bych se zblaznil.Jak si to narval do kosiku?
tucnak007 píše:Ja bych rek ze slunecnice je nejlepsi.Nevim jestli me to jenom pripada ale kdyz naleju repku a pak tomu nalozim tak za mnou cernej kour,slunecnice jenom takovej do bela.Jak na tebe koukali lidi kdyz beres 150l?Ja bral jenom 100l a koukali jako bych se zblaznil.Jak si to narval do kosiku?
No bral jsem to na dvakrat.Auto jsem mel jeste daleko od vchodu, tak jsem se i prosel.To mne nevadi, v zadnem pripade mi to neuskodi .
A jeste jsem dostal od holek zadara betalnej zapalovac.
Ford Transit 2.5 DI 51kw
AUDI A4 1.9 TDI 8E 130 HP palivo nafta
Proč problematická recyklace odpadu ? Po každym dolití nádrže hned plastový flašky rozšlapu, aby měly menší objem a nahážu do připravenýho 110 litrovýho pytle na odpadky. Po několikerém natankování je pytel plnej a pak to odnesu k těm žlutejm kontejnerům, kam se hážou plasty. A je tak všecko perfektně zrecyklováno. Já vim, neni to takovej komfort jako strčit tankovací pistoli do nádrže a zmáčknout...... jenže teď vlastně tankuju za půlku....... každá sranda něco stojí, že... jak říkaj Amíci: There are no free lunch ( Já vim, taky řikaj, že Irák má zbraně hromadnýho ničení a je třeba tam proto vtrhnout, vtrhli tam a zbraně nikde )
No jo jenze pokud potrebujes takovych 150 l tydne tak i po seslapani
je toho docela dost a vzhledem k tomu ze u nas vyvazeji ty zluty kontejnery tak max jednou za 14 dnu tak to musim vozit do zbernyho dvora ale cert to vem