piliny v motoru 1.9 PD

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
mjanulik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od mjanulik »

šrouby teda nechávate nebo dávate druhé?
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Šrouby vahadel nechat staré.
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

takže koupit jen nové na uložení vačky?
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

Pokud uspora tak jen srouby na vstriky, pokud poradne tak menim vse. Nezapomen na nove ulozeni vacky a gufero.
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

tak příkládám foto po výměně vačky a zdvihátek a uložení vačky včetně gufera,tak nakonec to až tak špatně nevypadalo,nyní už bylo vše bez pilin,takže to vypadá,že se tam piliny objevili opravdu z důvodu,že už olej při 15 000 již opravdu moc nemazal,nyní tam byl olej 10000km a vše čisté.
Jinak vačka měla ojetý-ostrá hrana 1 a 5 a 8 palec na cca 60mm a ostatní tak 61-61,5 a zdvíhatka nebyly mimo ty 3 uplně nejhorší,ale dál jsem už vše nové ať je klid,jinak zdvíhatka INA černá
JInak co se týče chodu motoru,tak motor táhne krásně již od spodu,krásný pravidelný zvuk a motor uměl na volnoběh jakoby lehce zakopnout,tak to taky již zmizelo

obrázky snad zítra,dnes nejdou vložit
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

nevíte někdo jak jsem mám vložit obrázky? Vždy mi to šlo a nyní mi to píše překorčen limit velikosti souboru a přitom fotky jsou opravdu už malý,jen cca 100-200 kb
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

max 500 pixelu nastav
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

mám i mín a pořád stejný "Velikost souboru překročila limit."
nemuzu mít plnou nějakou schránku?
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

mjanulik píše:tak příkládám foto po výměně vačky a zdvihátek a uložení vačky včetně gufera,tak nakonec to až tak špatně nevypadalo,nyní už bylo vše bez pilin,takže to vypadá,že se tam piliny objevili opravdu z důvodu,že už olej při 15 000 již opravdu moc nemazal,nyní tam byl olej 10000km a vše čisté.
Jinak vačka měla ojetý-ostrá hrana 1 a 5 a 8 palec na cca 60mm a ostatní tak 61-61,5 a zdvíhatka nebyly mimo ty 3 uplně nejhorší,ale dál jsem už vše nové ať je klid,jinak zdvíhatka INA černá
JInak co se týče chodu motoru,tak motor táhne krásně již od spodu,krásný pravidelný zvuk a motor uměl na volnoběh jakoby lehce zakopnout,tak to taky již zmizelo a nebo placebo

původní stav
Obrázek

stará zdvihátka
Obrázek

původní uložení vačky
Obrázek

nejhorší zdvihátka
Obrázek

nové zdvihátka
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“