piliny v motoru 1.9 PD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak příkládám foto po výměně vačky a zdvihátek a uložení vačky včetně gufera,tak nakonec to až tak špatně nevypadalo,nyní už bylo vše bez pilin,takže to vypadá,že se tam piliny objevili opravdu z důvodu,že už olej při 15 000 již opravdu moc nemazal,nyní tam byl olej 10000km a vše čisté.
Jinak vačka měla ojetý-ostrá hrana 1 a 5 a 8 palec na cca 60mm a ostatní tak 61-61,5 a zdvíhatka nebyly mimo ty 3 uplně nejhorší,ale dál jsem už vše nové ať je klid,jinak zdvíhatka INA černá
JInak co se týče chodu motoru,tak motor táhne krásně již od spodu,krásný pravidelný zvuk a motor uměl na volnoběh jakoby lehce zakopnout,tak to taky již zmizelo
obrázky snad zítra,dnes nejdou vložit
Jinak vačka měla ojetý-ostrá hrana 1 a 5 a 8 palec na cca 60mm a ostatní tak 61-61,5 a zdvíhatka nebyly mimo ty 3 uplně nejhorší,ale dál jsem už vše nové ať je klid,jinak zdvíhatka INA černá
JInak co se týče chodu motoru,tak motor táhne krásně již od spodu,krásný pravidelný zvuk a motor uměl na volnoběh jakoby lehce zakopnout,tak to taky již zmizelo
obrázky snad zítra,dnes nejdou vložit
mjanulik píše:tak příkládám foto po výměně vačky a zdvihátek a uložení vačky včetně gufera,tak nakonec to až tak špatně nevypadalo,nyní už bylo vše bez pilin,takže to vypadá,že se tam piliny objevili opravdu z důvodu,že už olej při 15 000 již opravdu moc nemazal,nyní tam byl olej 10000km a vše čisté.
JInak co se týče chodu motoru,tak motor táhne krásně již od spodu,krásný pravidelný zvuk a motor uměl na volnoběh jakoby lehce zakopnout,tak to taky již zmizelo a nebo placebo
původní stav

stará zdvihátka

původní uložení vačky

nejhorší zdvihátka

nové zdvihátka