Jericho a jeho genialita

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Vici
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Vici »

Jericho nechapu,že se na ně nevy..
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

tak tak.sral bych na ně,je to tu horší jak na FB (LOL)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Mě nezdolají, jsem to dlužen těm, kterým ublížili.. Nedopustím , aby se ta svinstva opakovala i když to v mém podání zní velmi směšně..
nepropadat panice...
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Hlavně že ty a tobě podobní političtí stoupenci nikdy nic neudělali. Jsou čistí jak padlí sníh (crazy)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Nevím, já nikoho neokradl, nezavraždil,nikomu jsem neodebral děti, ani jsem nikoho nemučil a nezničil mu život. Nejhorší na vás je, že je vám to fuk..Ale běda, kdyby to někdo udělal vám.. Proto taky tak milujete Rusko, protože tam je to součást života a vždy nad vámi drželo ochrannou ruku..Je mi smutno z toho, co vše jsou někteří lidé schopni udělat svým spolobčanům..kvůli nějaké ideologii a osobnímu prospěchu.., :(
nepropadat panice...
pepe276
Aktivista

Příspěvek od pepe276 »

fekálek píše:Hlavně že ty a tobě podobní političtí stoupenci nikdy nic neudělali. Jsou čistí jak padlí sníh (crazy)
Tohle mě fakt baví, že bolšouni, kteří v čele s tím zrzavým masovým vrahem Uljanovem a jeho následovníky totálně zkurvili celé 20. století až do dneška, jsou čistí jako slovo Boží a nejvíc kvičí, když se jim něco nelíbí...
Škoda, že toho hajzla nezlikvidovala carská Ochranka, mohli jsme mít dneska klid.
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

Ach jo , zase ta politika. Co takhle -
Jericho zmákne generálku motoru u Fiata dřív než sjede z výrobní linky.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Libor Hanzal píše:Jericho zmákne generálku motoru u Fiata dřív než sjede z výrobní linky.
"Jericho´s European Strictly Limited Edition" ... lidově JESLE
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

[quote="pepe276"][quote="fekálek"]Hlavně že ty a tobě podobní političtí stoupenci nikdy nic neudělali. Jsou čistí jak padlí sníh (crazy)[/quote]
Tohle mě fakt baví, že bolšouni, kteří v čele s tím zrzavým masovým vrahem Uljanovem a jeho následovníky totálně zkurvili celé 20. století až do dneška, jsou čistí jako slovo Boží a nejvíc kvičí, když se jim něco nelíbí...
Škoda, že toho hajzla nezlikvidovala carská Ochranka, mohli jsme mít dneska klid.[/quote]

To je hnus, samý hovna a o Hitletovi a o tom kdo ho pustil k moci ani slovo. Přemejšlejte trochu moulové než tady budete říkat kdo posral století
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Statistiky nelžou, Hitler byl u moci 11 let a SSSR přes 70 let. A to nepočítám ostatní státy, které byly pod jejich kuratelou.. Hitler se svým kámošem Stalinem to začal a Stalin to dorazil spolu se svými slouhy a nohsledy. To co ti tvrdili soudruzi na Pšm nebo jak se všudypřítomná propaganda u esenbáků jmenovala se ti zažrala do mozku podpořená pravidelnou výplatou zvýšenou o jidášský groš..Proč myslíš, že sem Putin pere tolik propagandy? Hlavně kvůli takovým jako jsi ty, protože jako Kágébák zručný v síle propagandy moc dobře ví, kterou část obyvatelsta jistě osloví, již načnuté bývalé slouhy má na lopatě už dávno, a ty jsi toho důkazem, hlupáci jdou tam , kam jde jejich okolí ale hlavní důraz je kladen na mladé, kteří nemají vlastní zkušenost a automaticky jdou proti tomu, co je oficielní...Někomu to poté dojde, ty další se zařadí do předchozí skupiny...A pak si to vyžerou..
nepropadat panice...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Jericho vynalezl přístroj, který je schopen změnit "rudou" krev na "prostou červenou" a jako první ho se samozřejmostí jemu vlastní s úspěchem použil.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

Jericho nenávidí Němce a Rusy ale miluje emerickou demokracii.
Proto jezdí na německé mašině vybavené ruskými díly.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Vaše pochody uvnitř jsou docela zajímavé. Sociologové by byli ve svém živlu, mohli by dokázat, proč se mnoho věcí v naši historii stalo.
Mě nezajímá politika, pokud jde o techniku, Němce mám rád a i když svým způsobem chápu, proč byli vyhnáni/ne jak byli vyhnáni/ bylo nám to jen na škodu. Proto taky dnes Sudety vypadají, jak vypadají..Líbí se mi na nich, jak se vyrovnali s tím, co způsobili ..Rusové my nevadí, pokud tlumí svou vrozenou chuť po něčem cizím a drží své asiatské choutky na uzdě. Jsou to příjemní lidé, ale musíš s nimi souhlasit. Propaganda si s nimi udělá ve velké většině co chce.Ale hlavně mají komplexy, je to vidět všude,podprahově ví,že je ostatní nemusí a připadají si jako "negři" a tuplem páchají to, co páchají..Největším nepřítelem Rusů je Rusko samo. Jezdím na kříženci a v "práci" mám ještě 2. Právě detektivka je v tom,oddělit ruské a německé díly je zajímavá..Vůbec nenadávám na jejich výrobky, jen mne mrzí, že nešli svou cestou, zbraně tam měli vždy přednost, takže většinou jen pajcovali a "vylepšovali" trofejní techniku a reparace, které po válce měli. Odváželi celé továrny a zařízení...A že preferuji USA před ruskými ožralými mužiky? Je to jediná záruka, že od nich bude distanc a nepřetrhnou uzdu...Mnozí z vás máchají rukou, protože vaše představivost je namířena směrem ke spiknutí, senzacím a krvežíznivosti západu...Věříte víc ruskému mužikovi než demokracii díky které máte mastnou hubu..A nedochází vám, že to nemusí být věčně..
nepropadat panice...
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Němci se vyrovnali s tím jak byli vyhnáni??? To myslíš vážně? Nedávno pravila mama Merklová, že ten kdo tenkrát vyháněl by se teď měl bát, a to doslovně. Ale ty to zase překroutíš. Němce máš rád? Tak to budeš jednou velmi vykulený až zase jako již po několikáté vystčí své fašistické růžky a povezou tě trochu pogrilovat. Z německa pro slovany přišlo vždycky jen zlo, teda když nepočítám rotačku TDI.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

jericho-3 píše:...drží své asiatské choutky na uzdě.
Jericho, to jako vazne?! Uvedomujes si, ze Rusko je zeme Slovanu, zeme Evropska? Takze nejenze cestina, ale i v zemepis ti cini problemy.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“