1.9TDi AFN předvstrik

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
prka
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od prka »

Pravdou je, že reklamace po zásahu do čerpadla by nebyla možná. Ale i tak můžou být při reklamaci problémy. Můžou argumentovat, že se do čerpadla dostaly při montáži a následném provozu nečistoty. Ten screen by mohl zvýšit důvěryhodnost, ale záleží na jejich solidnosti.
Ještě odpověď Michalovi: Gumičky ventilu N-108 nemůžou způsobovat tuto závadu. Při netěsnosti té malé na špičce ventilu, která utěsňuje prostor přetlaku od prostoru podtlaku by mohl být problém pouze s dosažením většího předvstřiku. Při netěsnosti té větší na tělese ventilu by palivo vytékalo kolem ventilu z čerpadla.
Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
RadekA6
Přispěvovatel

Příspěvek od RadekA6 »

dobře, čerpadlo vyndám a zkusím vyreklamovat, přiložím i screen z vagu, když mi ho vrátí zpět, tak asi požádám nejakou firmu se tímhle zabývající aby mi to čerpadlo zkouknuli.
Díky všem za ochotu a čas
prka
Aktivista

Příspěvek od prka »

Když Ti reklamaci neuznají a vrátí Ti čerpadlo, tak se do čerpadla můžeš podívat sám, pokud bys to ovšem nechtěl řešit nějak právně. Asi bys moc neuspěl.
Pokud regulace se starým čerpadlem chodila a nic se nezměnilo, tak bude po otevření čerpadla vše jasné. Buď bude N-108 ucpaný /pokud "cvaká"/ nebo bude zablokovaný "přesuvník".
Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

On je problém ten že se do těch oprav/repasí čerpadel,vstřiků, turbodmychadel atd sere kdo může, pak to tak vypadá, gigant jako Kelly má volbu jasnou - bere toho nejlevnějšího už dopředu se počítá s obrovským % reklamací,tak to prostě je navíc moc dobře vědí že toto vyreklamovat je problém a v 95% případů bude zákazník poslán do háje pro "neodbornou montáž"
Kdysi jsme vozili čerpadla do měřína do firmy Diamos na náměstí, p.Švarc ten když udělal čerpadlo tak to prostě zvonilo,za celá léta jsem nikdy nic nereklamoval,teď jezdíme do Troubska k p.Doležalovi a taky cajk, na nějaký polský repasy kašlu, funguje to totiž tak že polák to opraví za 1000, překupník narazí další 1000 a kelly další 1000 (noteeth)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tohle jsem teda netušil, že Kelly se se.e i do tohohle. Já to vždy vozil přímo do dieselservisu, kdysi ke starému dědkovi, dnes k jeho synům , mlaďasům, kteří to dělají výborně./.Sezimovo ústí./
nepropadat panice...
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

jo dneska už i autodíly nabízí repasy všeho možnýho, brzdama počínaje přes altíky a startéry až po turba (hm) prostě komplet servis pro mechanika aby nelítal všude možně (LOL)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Jo, to jo, nabízejí, ale ne vše zdaleka funguje, poslední repas vstřik z APM od firmy Remante nešel vůbec,jako hned po montáži,tak se vyndal a že se vyreklamuje, po měsíci a půl vyjádření se zamítnutím...tak ho kolega vzal hodil to po obchďákovi když to přijel řešit a bylo to vyřízený raz dva :D
Tom89
Přispěvovatel

Příspěvek od Tom89 »

roman1648 píše:Jo, to jo, nabízejí, ale ne vše zdaleka funguje, poslední repas vstřik z APM od firmy Remante nešel vůbec,jako hned po montáži,tak se vyndal a že se vyreklamuje, po měsíci a půl vyjádření se zamítnutím...tak ho kolega vzal hodil to po obchďákovi když to přijel řešit a bylo to vyřízený raz dva :D
..ono Fa.Remante v Opavě jsou pěkné svine bohužel máme už na firmě už snima zkušenost a já blbec sem si neuvědomil že tady na fórum je založeno vlakno
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“