Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
Nevím jak moc ti to píská, nebo lépe řečeno....jak blízko je to policejní auto s majákem ale pokud to chceš prohlídnout, s klidným svědomím ti doporučím značkovej servis Manfred Schoner ve Varech...bezva přístup, poradí, ukážou, vysvětlí...jezdil jsem tam už s Fábií a naprostá spokojenost. Když jsem koupil Octu byl jsem tam na kontrole silentbloků a vůle v kole. Sami mi nabídli, že můžu jít do dílny se podívat, hodili na zvedák zkontrolovali silentbloky. Pak zjistili, že po výměně manžety vnějšího kineťáku nedotáhli šroub bředního náboje(v servisu v německu). Vzali momenťák, příručku a vše uvedli na pravou míru....a to vše ZADARMO...
Nemám ve zvyku cpát peníze do chřtánu značkových servisů, ale k nim jezdím s naprostou důvěrou...
Jo, já bych třeba do Sokolovskáý pobočky Schonera taky nejel, ale Vary mám prověřený. A dobře pracujou i v SAELu v Chodově, ale ve Varech to ti kluci znaj líp
otázka co je lepší...jestli já mám mít na svědomí tebe, nebo ty zničený turbo, intercoler, přetočenej motor......
Kdyby něco, zvu tě na kapučíno do nějakýho skvělýho hypermárketu
Dobre rano panove, dneska jsem se pustil do ciseni turba. Bylo to dost zaneredeny. Pri ty prilezitosti jsem i povymenoval par hadicek. Vse jsem radne vycistil petrolejem. Slo to dobre. I turbo slo od sebe krasne i bez zahrivani..Kdyz jsem vse namontoval zpatky, tak jsem nastartoval a byl takovej jinej zvuk pri proslapnuti plynu na volnobeh.. Takovej svistivej..Nepoznam, jestli je to dobre nebo spatne..Kazdopadne jsem to jel kousek projet a pri vytoceni asi do 2,5-3 tisic tam neco zespodu strili a okamzite to pada do nouzaku..Tak jsem zajel zpet do gazare a premyslel, co by to mohlo byt..Po chvili jsem zkusil opet nastartovat..Volnobeh jsem vytocil zas k tem 3 tisicum..Splhala se tam raficka vcelku dobre..Mam za to ze lip nez driv..Pak jsem pustil plyn a raficka spadla opet na tech cca 900..Kdyz jsem plyn zmackl znovu,tak se to od spodku skoro nechtelo zvednout a zacal se tak klepat motor,ze to hazelo s celym autem..Turbo jsem po vycisteni do oleje nenapoustel..
Moc vas prosim o radu. Pred cistenim turba jsem mel z toho strach..Ted jsem bezradnej a strach mam jeste vetsi..
vsimni si na tej foteke ako je v tom prstenci to vybranie po stranach toho zarezu na tiahlo regulacie. Jedno vybanie je kratsie druhe dlhsie. Daj ho tak ako na obrazku.
Na tý posední fotce mě připadá že je nějaká ojebnutá páčka od potlaku co ovládá prstenec . Taky tady nikdo nepíše , že se to musí rozebírat souose , aby nedošlo ke kontaktu vrtulky a stěny , může dojít k poškození vrtuky nebo rozvážení , pak to houká jak sanitka .
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD