vivid workshop 2005/2
Moderátoři: šulda, Moderátoři
crack 2005/2
Pls nenašel by se tu někde funkční crack na Vivida 2005/2. díky moc
vivid06/01
zdravim mam prog shanim keyg nebo cr..k
pls help
pls help
Re: vivid06/01
A na co to chceš?techcar píše:zdravim mam prog shanim keyg nebo cr..k
pls help
Jestli máš odkazy tady odtud tak meducínu nejni potřeba,teda na vivid.
- urgi
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Kcomu je prosím ten vivid???Yap píše:mel bych vivida 2005 ale neni crack

nemáte niekto aj torrent prosím

Naposledy upravil(a) urgi dne 28 zář 2006, 10:10, celkem upraveno 1 x.
OOOO A7 ENGINE 4G 3.0 TDI 09/2011 motor CDUC 245HP / 7 gear s-tronic
Hele ze nechcete za bych to testnul taky coOOO???Myslim tu 409 na dimec@seznam.czVajgl píše:OKP.TAZZ píše:Už jí extrahuji. To bude asi nějaká mahina to je doba než to rozbalí.
Tu 409 zkusim už to dorazilo,dam vědět.
Co máš za kábl? Jestli hex tak si sosni rovnou 512,jestli ne tak je ti ta 409 na H,sou to jenom nějakýneaktivovatelný verze,ale tady byla jedině 402 a funkční,tak hledej.dimec píše:Hele ze nechcete za bych to testnul taky coOOO???Myslim tu 409 na dimec@seznam.czVajgl píše:OKP.TAZZ píše:Už jí extrahuji. To bude asi nějaká mahina to je doba než to rozbalí.
Tu 409 zkusim už to dorazilo,dam vědět.
Mam klasicky proto jsem myslel ze jste uz roschodily ten 409 na klasiku. Jestli mate funkcni 402 na klasiku tak mi to pleas posli na email dimec@seznam.cz dik moc.Bude to zase dlouha zima tak at si mam s cim hratttP.TAZZ píše:Co máš za kábl? Jestli hex tak si sosni rovnou 512,jestli ne tak je ti ta 409 na H,sou to jenom nějakýneaktivovatelný verze,ale tady byla jedině 402 a funkční,tak hledej.dimec píše:Hele ze nechcete za bych to testnul taky coOOO???Myslim tu 409 na dimec@seznam.czVajgl píše: OK

někde to tu je mušíš hledat já to za tebe přece dělat nebudu a doma to nemám jelikož už to nepotřebuju.dimec píše:Mam klasicky proto jsem myslel ze jste uz roschodily ten 409 na klasiku. Jestli mate funkcni 402 na klasiku tak mi to pleas posli na email dimec@seznam.cz dik moc.Bude to zase dlouha zima tak at si mam s cim hratttP.TAZZ píše:Co máš za kábl? Jestli hex tak si sosni rovnou 512,jestli ne tak je ti ta 409 na H,sou to jenom nějakýneaktivovatelný verze,ale tady byla jedině 402 a funkční,tak hledej.dimec píše: Hele ze nechcete za bych to testnul taky coOOO???Myslim tu 409 na dimec@seznam.cz