to tedy nakonec celá story nebyla o turbu, ale o nárazníku!?RR píše:Výsledek Ten nárazník co tady máte poškozený te vám grátis opravíme "noo problém" a cenu za opravu tu samozřejmně uhradíme taky.To je jasná věc.Dáme vám nahradní vůz podobu opravy jen se dohodnout na termínu.Tak že se snad "ledy "hnuly tím správným směrem.Nechci říkat dopředu heuréka, ale snad to kněčemu bylo.Ted jen rada pro ostatní...NEBOJTE SE GOLIÁŠE I TEN MÁ SVÁ SLABÁ MÍSTA. RADIM
UPOZORNĚNÍ NA LUMPY!!!!!Snad vyřešeno!!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: UPOZORNĚNÍ NA LUMPY!!!!!Snad vyřešeno!!!!
- RR
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Nooo sice nevím co si mám představit pod starou vraždou Rv 9\2006. Pravda že od počátku to provozuje Žena tak nějaká kosmetická néé brutální!!!vada na vzhledu je ,ale to si myslím že pokud to dopadne JAK BYLO SLÍBENO tak si myslím že to opravdu nemá s návodem jak si nechat grátis opravit něco poškozeného na autě nic společného!!!! Prostě snad přiznali chybu a za vzniklé problémy a náklady spojené se zbytečným prostojem auta které pro práci důležité Opravit lak na nárazníku je to nejmenší.,, 

RRadim 608557734
-
- Přispěvovatel
No, já to vidím tak, že si tady prostě někdo jen dělá dobrou reklamu na opravy dílů a to na úkor servisu. To, že tam ten kamínek vletěl při výměně vzduchového filtru, tomu snad nemůže věřit ani technický antitalent, který se živí razítkováním, natož člověk, který to dělá několikrát denně. Prostě reklama za každou cenu. Chápu, že se živit musíme nějak všichni, ale když zrovna tento servis se mnou nechce spolupracovat, tak ho poplivu za každou cenu. Zajímavé.

Heller i RT Torax opravdu prast jako uhod....oba jsou to servisy do kterych nepachnu. Mel jsem malou zavadu na cidle a jel jsem to radeji dat do Boshe ve Frydku a oprava 3500 sakumprask (diagnistika,2hod prace a z toho nahradni dil- 1900kc). A Heller i Torax opravu napocitali jeden za 6 a druhy za 8 a dodali k castce slovicko asi....A takovych pribehu o techto dvou servisech znam celkem dost ,abych si udelal usudek o kvalite jejich prace. A to nejsou vymysly typu jedna pani povidala..... Jenom dodam ,nejsem konkurence nez me nekdo osoci .
Lexus IS F 5,0 Benzín
Octavia 1 r.v.2000 1,9TDi pracant
Octavia 1 r.v.2000 1,9TDi pracant
no, vy všichni zastánci autorizovanejch servisů, nebojte, každý jsme si udělali svůj úsudek. Já o práci těchto servisů vím taky svoje a vživotě tam nepáchnu. Koupil jsem za poslední rok do firmy 3x VW Transportér fungl nový a kašlu na záruku, děláme si na tom všechno radši sami, než aby mi tam nějaký kuchař něco zmastil... 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

- RR
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
A jeje tak asi ukončím toto téma pač na konec jsem za Troubu já.
Podotýkám že jsem se nezastával ani jednoho A Neplivu taky ani na jeden z uvedených servisů.Jen bohužel v daném servisu Se k problému postavili jinak než jak by se k problému postavit měli.A pokud by si tedy neuvědomili chybu tak proč by ted ty vstřícné kroky????K zamyšlení.... Radim

RRadim 608557734
Jo jo,ale pořád si mi neodpověděl na otázky......RR píše:A jeje tak asi ukončím toto téma pač na konec jsem za Troubu já.Podotýkám že jsem se nezastával ani jednoho A Neplivu taky ani na jeden z uvedených servisů.Jen bohužel v daném servisu Se k problému postavili jinak než jak by se k problému postavit měli.A pokud by si tedy neuvědomili chybu tak proč by ted ty vstřícné kroky????K zamyšlení.... Radim
...
-
- Přispěvovatel
To ti neodpoví nikdo, to tady nikdo neřeší. Asi vyšší moc, nebo co.
A pro ty, co si dělají všechno sami - zajímalo by mě, jak řešíte softové problémy - ne jen motory (svolávačky apod.) A taky, proč se snaží všichni škemrat, když jim nějaký kretén blbě načipuje motor, aby se to nějak uhrálo na reklamaci. Jen aby to nemuseli platit. To jsou potom autorizované servisy dobré, aby sem tam přihmouřili oko. A velmi mě baví, jak si garážoví mistři v zbabraných montérkách chodí pro rady a zjišťují informace, protože ve své nekonečné moudrosti si neumí poradit ani s Elsou, ani s Etkou.
A pro ty, co si dělají všechno sami - zajímalo by mě, jak řešíte softové problémy - ne jen motory (svolávačky apod.) A taky, proč se snaží všichni škemrat, když jim nějaký kretén blbě načipuje motor, aby se to nějak uhrálo na reklamaci. Jen aby to nemuseli platit. To jsou potom autorizované servisy dobré, aby sem tam přihmouřili oko. A velmi mě baví, jak si garážoví mistři v zbabraných montérkách chodí pro rady a zjišťují informace, protože ve své nekonečné moudrosti si neumí poradit ani s Elsou, ani s Etkou.
Asi máš pravdu,najednou ticho po pěšiněsarkafarka píše:To ti neodpoví nikdo, to tady nikdo neřeší. Asi vyšší moc, nebo co.

...
-
- Přispěvovatel