komfortní blikání trippling originál VW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Odpovědi: 0
tak jsem dneska vyzvednul z pošty trippling a hned ho v práci namontoval,funguje v pohodě jenom oproti srovnaná s trippling v tranzitu tenhle ma prvni mezeru mezi bliknutim vetsi nez druhou(pokud mi rozumite) a kdyz odbocuju a dam celej blinkr a melo by to bliknout jenom 2krat tak si to stejnak blikne 3krát ale i tak mi to nevadi a diky moc za to!!!montáž je vážně jednoduchá
- lubomt
- Aktivista
Odpovědi: 0
ja som tiez cakal mesiac a nic mi nedoslo.... Asi sa mu nechcelo posielat na SK....
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Předběžná poptávka Triplingu
Ahoj.
Kdo má zájem o Tripling orig. Relé, konektor a kabel za 650kč/ks + 80kč pošta. tak mi napište na mail. ( kontakt icq, skype ) a adresu.
Zjišťuji předběžný počet kusů.
Karel
Kdo má zájem o Tripling orig. Relé, konektor a kabel za 650kč/ks + 80kč pošta. tak mi napište na mail. ( kontakt icq, skype ) a adresu.
Zjišťuji předběžný počet kusů.
Karel
nová várka 20 ks!!!
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=60941khejmanek píše:Dobrý den, ahoj
Bohužel doteď jsem bohužel neobdržel objednané sady Triplingu.
Prosím Vás o strpení... ihned jak mi to dojde.. budu vás ihned informovat a začnu to posílát dle doručených mailů.
předem se omlouvám za zdržení.
KH