Diagnostika u JTD vyblikanim
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Poslal jsem ti to na meil ( edc15) ale nejak se mi to vratilojurki888 píše:uz som to rozchodil funguje to super konecne uz som myslel ze to ani nerozchodim
Ktery si rozchodil ten unidiag ??? jede ti to normalne v live datech ?????mi to jede ale po case se mi to sekne a hodi nejakou chybu .......
Fabia II RS 132kw Combi
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy
EX Roomster TDi 184ps
Moravia Tuning soft
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy
EX Roomster TDi 184ps
Moravia Tuning soft
Tak kluci problem vyresen. JA se v tom aute hrabu tak dlouho az to opravim:D Cely EGR sem musel pochpit:D cely rozdelal. mechanicka aj elektricka cast je vporadku,ale nedavalo to podtlak,ktery bere od te podtlaku k brzdam pres plastove tecko to sme provrtal cely EGR system znova vycistil namontoval a vysledek? doposud to jelo bez zaslepeni,tak ze to vubec netahlo od 2700 jako tahlo,ale vlazne. Po teto uprave to tahne od 2200 do 3 tis poradne. Fakt kope. Netroufnu si rict jestli stejne nebo lip jak se zaslepkou,ale kazdopadne by to melo min zrat.
-
autickar21
- Přispěvovatel
dost xasto to byva takato nejaka blbost, so zaslepkou by to islo o nieco lepsie v nissych ot. Ale aj tak sa mi to nezda aby pri 3000ot ta kopol vykon. ked som mal v serii vsetko ok, tak od 2000 ot, to plynulo tahalo a pri cca 2500ot hore to bolo zhruba rovnake. Podla seriovej mapy co tam bola turbo tlacilo plnych 0,95 baru pri cca 2700ot. Neviem ci si ten problem vyriesil alebo si sa len niecoho nahodne dotkol a nachvilu to funguje. sak uvidis.... Inak teraz by som skusil odpojit vahu vzduchu ci ma na ten vykon nejaky vplyv.
Bagle by mali byt na adrese 0x00 pin 3 a ABS 0x20 na pine 1.jurki888 píše:funguje mi to cez unidiag aj v livedata vsetko super funguje aj chyby nacita aj zmaze leneste sa chcem dostat do airbagov tie su na 3 pine len neviem aku adresu tam mam dat este raz dik moc![]()
![]()
![]()
Ja som bez auta,takze diagnostiku vyskusam az buduci tyzden.
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
Jsem to zkousel a ABS ani Airbag mi nejel .....alfik píše:Bagle by mali byt na adrese 0x00 pin 3 a ABS 0x20 na pine 1.jurki888 píše:funguje mi to cez unidiag aj v livedata vsetko super funguje aj chyby nacita aj zmaze leneste sa chcem dostat do airbagov tie su na 3 pine len neviem aku adresu tam mam dat este raz dik moc![]()
![]()
![]()
Ja som bez auta,takze diagnostiku vyskusam az buduci tyzden.
Fabia II RS 132kw Combi
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy
EX Roomster TDi 184ps
Moravia Tuning soft
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy
EX Roomster TDi 184ps
Moravia Tuning soft
a co tak skusit niekde stiahnut toto je to novsia verzia podporuje viac znaciek http://www.kwp2000.info/
no jo bych rekl ze to je soft na chipovani ???? neeejurki888 píše:a co tak skusit niekde stiahnut toto je to novsia verzia podporuje viac znaciek http://www.kwp2000.info/
Fabia II RS 132kw Combi
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy
EX Roomster TDi 184ps
Moravia Tuning soft
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy
EX Roomster TDi 184ps
Moravia Tuning soft
jasne nevsimol som si to teraz na to pozeram a ano je to na flesovanie pocuj tie adrey mi neprisli nemas nahodou aj ine rj motorov?ten mail mam jurki888@hotmail.com diiik 
Vsak sem ti to posilal ale meil se mi vratil a napsalo mi totojurki888 píše:jasne nevsimol som si to teraz na to pozeram a ano je to na flesovanie pocuj tie adrey mi neprisli nemas nahodou aj ine rj motorov?ten mail mam jurki888@hotmail.com diiik
( 550 smtp; 550 SC-002 Mail rejected by Windows Live Hotmail for policy reasons. The mail server IP connecting to Windows Live Hotmail has exhibited namespace mining behavior. If you are not an email/network admin please contact your E-mail/Internet Service Pro
Emailová schránka neexistuje, nebo je nedostupná.
Mailbox unavailable. )
tak je asi nekde zrada
Fabia II RS 132kw Combi
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy
EX Roomster TDi 184ps
Moravia Tuning soft
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy
EX Roomster TDi 184ps
Moravia Tuning soft