Bezaromatik

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
Dani34el
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Dani34el »

peopleman píše:Kucí,je na tom Bezaromatiku napsáno,že se nesmí používat jako palivo do motorů a na topení???Protože jinak na ředidlech to napsaný je... :?
Tak nevim zda je to na tom napsáno ale v pátek mi došel mail z WOLFSBURGU přímo z VW na můj dotaz a VW povoluje pro dieselové motory jen čistou naftu nebo max. 5 % MEŘO vyjma motorů, kde je 100% měřo výslovně povoleno, což neplatí např. pro žádné motory s filtry pevných částic a od cca 1996 se do nafty nesmí přidávat u VW ani benzín ani petrolej natož ředidla.

Myslim že veškerý experimenty - jak jsme viděli v příspěvku na ČT - mimo to jednoznačně ztroskotají na tom, že se jedná o daňovej únik takže o trestný čin :? :?
VW Passat 2,0 TDI PD DPF vše originál jak má být
oldaf
Aktivista

Příspěvek od oldaf »

Dani34el píše:
peopleman píše:Kucí,je na tom Bezaromatiku napsáno,že se nesmí používat jako palivo do motorů a na topení???Protože jinak na ředidlech to napsaný je... :?
Tak nevim zda je to na tom napsáno ale v pátek mi došel mail z WOLFSBURGU přímo z VW na můj dotaz a VW povoluje pro dieselové motory jen čistou naftu nebo max. 5 % MEŘO vyjma motorů, kde je 100% měřo výslovně povoleno, což neplatí např. pro žádné motory s filtry pevných částic a od cca 1996 se do nafty nesmí přidávat u VW ani benzín ani petrolej natož ředidla.

Myslim že veškerý experimenty - jak jsme viděli v příspěvku na ČT - mimo to jednoznačně ztroskotají na tom, že se jedná o daňovej únik takže o trestný čin :? :?

Nechceš jít raději diskutovat na novinky nebo do blesku? Tam s tím tvým daňovým únikem třeba pochodíš, to tě sem nasadily z finančáku? Nebo co tě vede k tomu že bys tady zavíral lidi co se snažej nějak ušetřit? Je to tvůj problém, že někomu závidíš že si někdo troufne nalejt do auta něco jinýho než ty? Takže kvůli tvý závisti bys lidi zavíral?
LADAIII
Přispěvovatel

Příspěvek od LADAIII »

Me uz ten Jarin nebavi, prisel sem jen prudit, na jeho prispevcich neni nic prinosnyho,ja bych byl pro ho zakazat. 50% diskuze se toci kolem jeho nesmyslu. Kdyz mu dojdou argumenty, vytahne danovy uniky, je videt ze se jedna fakt o debila.
iridium
Přispěvovatel

Příspěvek od iridium »

Co asi dělá s palivem přídavek nízkovroucího hydrogenovaného benzínu ? http://www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=1346 - je to jedna ze složek VIFu. Neví někdo kde senhat čisté 2-EHN ?
Oct 1.9TDI 66kW 2001
Dani34el
Přispěvovatel

Příspěvek od Dani34el »

LADAIII píše:Me uz ten Jarin nebavi, prisel sem jen prudit, na jeho prispevcich neni nic prinosnyho,ja bych byl pro ho zakazat. 50% diskuze se toci kolem jeho nesmyslu. Kdyz mu dojdou argumenty, vytahne danovy uniky, je videt ze se jedna fakt o debila.
Myslim že věcná diskuse ohledně BEZAROMATIKu se naprosto vytratila. Pokud se ptám, co může způsobovat údajný nárust výkonu BEZAROMATIKu, začnu být několika málo přispěvovateli hrubě napadán. Pokud upozorním ( mě to totiž taky nenapadlo ) že je vlastně pančování nafty daňový únik - což s tématem taky souvisí - opět jsem napadán.

Urážky na mojí osobu (OLDAF: "..imbecilní defil", LADAIII "..debil.." apod. ) svědčí o tom, že tito pánové pod rouškou anonymity internetu nerespektují zásady slušné netiketi platné mezi Středoevropany.

Proto prosím aby tito pánové na moje příspěvky nereagovali !

Upozornit na daňový únik a trestněprávní následky je myslím vpořádku. Žijeme v právním státě a krást, podvádět, tunelovat, načerno pálit alkohol, dovážet nekolkovaný cigára....to všechno v důsledku vede k okrádání státu a druhých. Že někdo upozorní že nějáké jednání je trestným činem a následně způsobí agresi pachatele, to je na pováženou !
deflector
Přispěvovatel

Příspěvek od deflector »

to Dani34el: uz toho nechej..takove kecy uz prestavaji bavit i me. Pokud se ti neco z toho co si napsal nelibi,tak sem vubec nelez...cele toto forum je o tom jak usetrit a bohuzel v dnesni dobe, kdy stat jen vse zdrazuje a navic jdou platy dolu lidem nezbyva nez nekde usetrit..
LADAIII
Přispěvovatel

Příspěvek od LADAIII »

Daniel: no ty ses dobry maslo.. (LOL)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

dane běž otravovat nějaký výzkumák a celníky že se ti chce pořád ty slohovky psát

tady je téma Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu ;) miloš
oldaf
Aktivista

Příspěvek od oldaf »

Dani34el napsal: Urážky na mojí osobu (OLDAF: "..imbecilní defil", LADAIII "..debil.." apod. ) svědčí o tom, že tito pánové pod rouškou anonymity internetu nerespektují zásady slušné netiketi platné mezi Středoevropany.

U mně kvůli tomu co tady a na BMWklubu píšeš jsi co jsem psal již nahoře. Ve všech tématech kam přispěješ tě každej pošle do prdele, nikdo není zvědavej na tvoje poučování, pokud něco víš tak se o to poděl s ostatníma a pokud se chceš něco dozvědět tak si nech poradit a nevyhrožuj všem kriminálem. Přečti si všechny tvoje témata z bmwklubu, jakou jsi měl odezvu s těma žvástama. A zrovna já tady nejsem moc anonymní, určitě tady na mě najdeš třeba telefon. A pokud potřebuješ mojí adresu a třeba i fotku tak ti ji pošlu. Takže jedinej kdo se tady schovává jsi ty.
fialamala
Přispěvovatel

Příspěvek od fialamala »

Dani34el píše:
LADAIII píše:Me uz ten Jarin nebavi, prisel sem jen prudit, na jeho prispevcich neni nic prinosnyho,ja bych byl pro ho zakazat. 50% diskuze se toci kolem jeho nesmyslu. Kdyz mu dojdou argumenty, vytahne danovy uniky, je videt ze se jedna fakt o debila.
Myslim že věcná diskuse ohledně BEZAROMATIKu se naprosto vytratila. Pokud se ptám, co může způsobovat údajný nárust výkonu BEZAROMATIKu, začnu být několika málo přispěvovateli hrubě napadán. Pokud upozorním ( mě to totiž taky nenapadlo ) že je vlastně pančování nafty daňový únik - což s tématem taky souvisí - opět jsem napadán.

Urážky na mojí osobu (OLDAF: "..imbecilní defil", LADAIII "..debil.." apod. ) svědčí o tom, že tito pánové pod rouškou anonymity internetu nerespektují zásady slušné netiketi platné mezi Středoevropany.

Upozornit na daňový únik a trestněprávní následky je myslím vpořádku. Žijeme v právním státě a krást, podvádět, tunelovat, načerno pálit alkohol, dovážet nekolkovaný cigára....to všechno v důsledku vede k okrádání státu a druhých. Že někdo upozorní že nějáké jednání je trestným činem a následně způsobí agresi pachatele, to je na pováženou !
Prosím tě Dani34el můžu se zeptat,jak si starý a odkud pocházíš?Pokud to není tajné. :D
Koval(CZ)
Přispěvovatel

Příspěvek od Koval(CZ) »

Biopaliva jsou osvobozena od spotřební daně od 1.10.2009, o žádný daňový únik se tedy nejedná.
Octavia 1.9TDI ALH, 2002, S764.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Koval(CZ) píše:Biopaliva jsou osvobozena od spotřební daně od 1.10.2009, o žádný daňový únik se tedy nejedná.
ví každý kdo sem aspon trochu chodí a trochu čte ;) miloš
oldaf
Aktivista

Příspěvek od oldaf »

Dani34el píše:

Dani, buď ti je tak 16 let a nebo máš malý péro a kompenzuješ si to velkýma písmenama :D :D
Dani34el
Přispěvovatel

Příspěvek od Dani34el »

slovacek.milos píše:
Koval(CZ) píše:Biopaliva jsou osvobozena od spotřební daně od 1.10.2009, o žádný daňový únik se tedy nejedná.
ví každý kdo sem aspon trochu chodí a trochu čte ;) miloš
No to je tedy zkreslená informace. Dnes jsem to zjišťoval na Generálnim ředitelství cel a následně i Ministerstvu financí, kdy mi k věci vydají stanovisko ale principielně se shodují, že biopaliva jsou sice od 1.10.2009 od spotřební daně osvobozena, avšak nikoliv od DPH. A rostlinný olej zakoupený v obchodě má sníženou sazbu 10 % ale jen za předpokladu, že se používá (a je nabízen) jako potravina - viz příslušná Směrnice MF). Pokud rostlinný olej ale použiju jako motorový palivo, pak je potřeba doplatit zbylých 10 % do běžné 20ti procentní sazby DPH - jinak je to daňový únik ! Takže pozor !
LADAIII
Přispěvovatel

Příspěvek od LADAIII »

A doplatit komu ty demente ? Nezblaznil ses nahodou uz ?
Chtel bych mit tolik casu co ty na takovy picoviny. Kdyz uz porad neco zjistujes a nekam mejlujes, napis aji mamince, jestli si v detstvi nespadl na hlavu.
Dovedes si predstavit jak by se na tebe nekde na prislusnem uradu divali, ze jsi prisel doplatit zbytek dph za olej cos koupil nekde v hypermarketu? A jak by jsi dokazoval mnozstvi, na zaklade uctenky? Co pokud by te nahodou zacali podezrivat ze jsi ukazal jen cast uctenek? Dokazes vubec pochopit bizarnost tebou nastinene situace?
Musim vzit zpet co jsem vzal a sice aby tomuto cloveku se zakazalo diskutovat. Uz pred davnymi stoletimi se lidi nechavali bavit zrudami, tak proc bychom si tu nenechali takovyho kaspara na pobaveni :) Uznavam ze to neni chovani hodne Mirka Dusina,ale pokud si o to nekdo rika takovymto zpusobem, nelze reagovat jinak.. :)))))
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“