nebo je to automattg.r. píše:on má hlavně zataženou ručku a pouští motor do tahu, tak proto to tolik odfukuje . A myslim že na to stačí jenom trubka. btv odfukuje 96kw turbo? jedna bába povídala že moc ne , tak se chci přesvědčit
Výfuk TDI-zvuk
Moderátoři: šulda, Moderátoři
GIV 4x4 (AJM 85kw)=vymena za ASZ>KAT-EGR-MAF off,
hybrid_firad+80%_FMIC_Sachs Race_vyfuk D70_
brake 312mm+DSPF_18'' OZ_HP-Sporting+H&R
2xxhp 5xxNm
hybrid_firad+80%_FMIC_Sachs Race_vyfuk D70_
brake 312mm+DSPF_18'' OZ_HP-Sporting+H&R
2xxhp 5xxNm
Šestiválcové diesely, kor ty staré předkomůrkáče, mají nádherný zvukLibangVW píše:sice trochu od veci ale i diesel muze mit dobry zvuk
http://www.youtube.com/watch?v=UQvdkM3cajA

nechce se mi cist cely tema...taky mi jde o odfukovaci zvuk-dotačeni turba..
Dal jsem ted komplet vedeni v 60mm trubce..60mm vlnovec- 60 mm rezonator 550mm dlouhej a zbytek jen 60mm roura , no a odfukovani tam neni...cim to? ruci to ten rezonator?
nejakej figl jak dosahnout toho odfouknuti?

Dal jsem ted komplet vedeni v 60mm trubce..60mm vlnovec- 60 mm rezonator 550mm dlouhej a zbytek jen 60mm roura , no a odfukovani tam neni...cim to? ruci to ten rezonator?

Seat ToledoII ASV, Camouflage look, -70 cely dole, 18", vykonove seriovy louda
nevím nevím,težko říct,zkus dat opravdu jen holou rouru,já to tak mam a psouká to,,,ale ne kdyz stojim a proslapnu to,,,jen za jízdy, jak řadímSLIVATOR píše:nechce se mi cist cely tema...taky mi jde o odfukovaci zvuk-dotačeni turba..
VW G4 1,9 Tdi PD 85 kw AJM-chip cca 160 hp, 5,2 kw hudba 

hodně lidí říka že na takovej zvuk je nejlepší čistá nerezová roura az dozadu o průměru 60 mm....SLIVATOR píše:to je mi jasny..jen kdyz nafoukne turbo..
ja se na ten zvuk tesil jak malej kluik a vy finale nic
já to mel na seriové trubce a taky to dělalo
VW G4 1,9 Tdi PD 85 kw AJM-chip cca 160 hp, 5,2 kw hudba 

taky asi bude záležet, jaký turbo máš...
třeba s ARL turbem a rourou to docela hvízdalo při ubrání, nyní s hybridem od Andreho (230HP), to nehvízdá vůbec...
jinak já to neřeším, není to pro mě důležitý...
třeba s ARL turbem a rourou to docela hvízdalo při ubrání, nyní s hybridem od Andreho (230HP), to nehvízdá vůbec...
jinak já to neřeším, není to pro mě důležitý...

Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

- marena tdi
- Aktivista