V dnešní době, kdy pojišťovák umí celkem dobře vypočítat roční cenu za pojištění proti krádeži si myslim, že i na 12roční auto má cenu si ho pojistit. Představ si, že i já mam pojištěný auto a je mu taky 15let, jelikož před rokem mi ukradli auto za 170tisíc a do dneška ho splácím a přitom ho nemám. Takže vim že jakékoliv auto které si koupim, si pojistim proti krádeži. Tím si musí každej projít sámwintrej píše:Poistku na 12 ročné auto? Inak je mi to ľúto avatar hrozná fotka.
NALEZENA KRADEŹ auta AUDI S6 C5 Avant střibrna
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- peeeetr
- Aktivista
Odpovědi: 0
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky

-
- Aktivista
Avatare, uprimnou soustrast. Tohle je snad horsi, nez kdyby ho nenasli
Nase zkusenost? Na pocatku 90. let nam nemecka firma, se kterou jsme spolupracovali dala k dispozici novou Audinu - behem pulroku nam ji ukradli. Tak jsme vyfasovali dalsi, ta skoncila obdobne. Kdyz po delsi dobe prislo vyrozumeni, tak se prislo na to, ze to ukradl gang, ktery uzce spolupracoval s policisty a napomahal k nasledne legalizaci ukradenych vozidel. Bazar, ve kterem se prodavaly, tak byl veden na pribuzneho jednoho z policistu.
Nejhorsi na tom vsem je, ze kdyz takoveho cloveka chytite, tak mu nesmite zkrivit ani vlas, protoze nakonec to muzete byt prave vy, kdo dopadne nejhur
Nedavno ukradli Audinu Marcosovi, musel si ji najit sam, policajti to uz hazeli do supliku.
Kdyz mi jeden srac tu pri obouvani gum poskodil nove elektrony, tak jsem zavolal PCR - dodal jsem jim presne ten predmet (montpaka), kterou to to hovado poskodilo. Vse bylo v protokolu, kterej se mnou sepisovali pres hodinu. Jak to dopadlo? Pachatel neznamy (pritom se sam priznal, ze to on prezouval), pro nedostatek dukazu (kua, novy kola) odlozeno na neurcito.
K posrani tady! Chytat za rychlost, to umej, ale neco vysetrit nebo dotahnout do konce, to ne!

Nase zkusenost? Na pocatku 90. let nam nemecka firma, se kterou jsme spolupracovali dala k dispozici novou Audinu - behem pulroku nam ji ukradli. Tak jsme vyfasovali dalsi, ta skoncila obdobne. Kdyz po delsi dobe prislo vyrozumeni, tak se prislo na to, ze to ukradl gang, ktery uzce spolupracoval s policisty a napomahal k nasledne legalizaci ukradenych vozidel. Bazar, ve kterem se prodavaly, tak byl veden na pribuzneho jednoho z policistu.
Nejhorsi na tom vsem je, ze kdyz takoveho cloveka chytite, tak mu nesmite zkrivit ani vlas, protoze nakonec to muzete byt prave vy, kdo dopadne nejhur

Nedavno ukradli Audinu Marcosovi, musel si ji najit sam, policajti to uz hazeli do supliku.
Kdyz mi jeden srac tu pri obouvani gum poskodil nove elektrony, tak jsem zavolal PCR - dodal jsem jim presne ten predmet (montpaka), kterou to to hovado poskodilo. Vse bylo v protokolu, kterej se mnou sepisovali pres hodinu. Jak to dopadlo? Pachatel neznamy (pritom se sam priznal, ze to on prezouval), pro nedostatek dukazu (kua, novy kola) odlozeno na neurcito.
K posrani tady! Chytat za rychlost, to umej, ale neco vysetrit nebo dotahnout do konce, to ne!

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Rozumiem ti , otázne koľko ti dajú ked k niečom u pride poznáš tie poistovne a čo je asi najjhoršie odrátava sa amortizacia dielu nemám s tým moc skuseností ale čo viem, tak jednemu ukradli Leona škoda bola 300 tis a poistovna mu dala 150 tis. A že ten zbytok si má od nich vymáhať sudnou cestou.... Su to špiny v celom, štáte.Ale určite čosi dostaneš lepšie ako nič.peeeetr píše:V dnešní době, kdy pojišťovák umí celkem dobře vypočítat roční cenu za pojištění proti krádeži si myslim, že i na 12roční auto má cenu si ho pojistit. Představ si, že i já mam pojištěný auto a je mu taky 15let, jelikož před rokem mi ukradli auto za 170tisíc a do dneška ho splácím a přitom ho nemám. Takže vim že jakékoliv auto které si koupim, si pojistim proti krádeži. Tím si musí každej projít sámwintrej píše:Poistku na 12 ročné auto? Inak je mi to ľúto avatar hrozná fotka.
- martinsidlo
- Aktivista
je nekdo z brna kdo je ochotnej si zajet 32 km do klobouku u brna a vyfotit mi to tam co tam dnes zustalo ?? Polcajti mi nedali protokol o vraceni vozu tim padem snim nemuzu nic delat . Lidi to tam rozkradaji Potreboval bych za dnesni den zase fotku.
presnou adresu mista a popis mu dam pres SZ nebo mu zavolam
edit : uz je to zarizene
presnou adresu mista a popis mu dam pres SZ nebo mu zavolam
edit : uz je to zarizene
Naposledy upravil(a) avatar dne 26 led 2012, 18:51, celkem upraveno 1 x.
toto byla S6 motor 4,2 V8 350 koni quattro. Mel sem tam LPG zavoli k nemu sem mel diagnostiku a moh sem si delat jine mapy mel sem 5 druhu map podle stylu jizdy. takze bud to jelo brutalne nebo sem zase setril treba dalky...............Tiger23 píše:Škoda A6 a ešte s obľubeného auta vidieť vrak, to fakt nasere. Budúce auto bude zase niečo od VW s poistením?
Mam tiež auto od VW, ale keď pozerám, ako sa kradnú tak moje dalšie pravdepodobne nebude VW.....
SEKAT RUKY K.U.R.V.Á.......M
proste auto na cely život....
ted opravdu nevim co si poridit. Ani nemam finance na jine pekne auto
- este
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Avatare promin za OT ale při obouvání ti poskodil disk montpákou ? to je nomožný .) ale volat kuli tomuhle pcr mi přijde trošku přehnanýForest píše: Kdyz mi jeden srac tu pri obouvani gum poskodil nove elektrony, tak jsem zavolal PCR - dodal jsem jim presne ten predmet (montpaka), kterou to to hovado poskodilo. Vse bylo v protokolu, kterej se mnou sepisovali pres hodinu. Jak to dopadlo? Pachatel neznamy (pritom se sam priznal, ze to on prezouval), pro nedostatek dukazu (kua, novy kola) odlozeno na neurcito.

VW T5 GP 103 KW long