Tak hoši jak jste na tom s baterkama.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já ve čtvrtek nenastartoval, až po nahřátí čerpadla horkovzduškou a přes kabely. v pátek to samé, tak sem juknul na žhavičky a makala jen jedna. baterka Starline ve čtvrtek 60 Ah v pátek 74 Ah, obě 3roky staré. včera sem koupil nové žhavičky Bosch za 256Kč kus ještě večer sem je přeházel a ráno -15 a na drc 
VW Golf III Variant 1.9 TDi 66kW, ALE
Včera jsem viděl akční leták z F-M a tu akci mají do 6.2.honzas1 píše:tak tu akci mají asi jen uvás.. jsem volal do kelly ve FM a tady nic..jo starline 74Ah za 1900:D..ale škoda
Takže nevím proč ti to tak řekli.Starline 74ah při koupi 1-5ks je cena 1030kč přesně na koruny to nevím , jinak je to dražší když nedoneseš starou baterii
VW Passat 2.0Tdi, OI 1.9 Tdi, OII 4x4 1.9 Tdi
-
slovacek.milos
- Aktivista
na tu starou ti připočtou 176 + DPHbesoun píše:Včera jsem viděl akční leták z F-M a tu akci mají do 6.2.honzas1 píše:tak tu akci mají asi jen uvás.. jsem volal do kelly ve FM a tady nic..jo starline 74Ah za 1900:D..ale škoda
Takže nevím proč ti to tak řekli.Starline 74ah při koupi 1-5ks je cena 1030kč přesně na koruny to nevím , jinak je to dražší když nedoneseš starou baterii
-
slovacek.milos
- Aktivista
nic moc noviny taky žerou kyslík,hranicka píše:Když se to tu řeší, nezkoušel někdo startovat komůrkáč zapálenejma novinama?
Sleduju, že se mi ether při těchhle mrazech už pořádně neodpařuje a než to začne chytat, je baterka prázdná.
pokud máš prodlužku tak na horkovzdušnou pistoli motor dobře chytá,
a co se týče kapaliny tak cyklohexan
ale je problém ho sehnat ten bez mlácení nastartuje jakýkoliv diesel
-
slovacek.milos
- Aktivista
Byl jeden velký leták jak to mívají a pak dva takové papíry a4 , no to je jedno ale byly za super cenu ty baterie.Ale letáky mám v práci tak se v pondělí kuknu a napíšu jinak přesněslovacek.milos píše:na to letáku ty zálohy nejsou nebo je tam nevidím, kod, popis cena, cena se slevou při nákupu,besoun píše:podle letáku to byla +-100kč víc ne
já se mrknul na moji fakturu tam je jak píšu 176 + DPH, ale 74 už stejně nejsou ani 7O a 83 vyprodáno![]()
já bral dnes 7O vracel starou a 1.139 mi stála
VW Passat 2.0Tdi, OI 1.9 Tdi, OII 4x4 1.9 Tdi