Nejlevnější oleje v hypermarketech - akce
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Brno
Unicorn Vídeňská směr Modřice včera večer 21,50 za směsnou naftu(byla dlouho 22,50). Ovšem normální 25,60, to je i v Hypernově Modřice, tam ale platí do 22h víkendová sleva -1Kč dolů...
Esco Mk4 1.8D-Boš,5dv,r89,190tkm,taž,dělňas,někdy též Scíplina!+ Š120(2x).Děláme tesařinu,krovy,toč.schody,šopy,pergoly,zahr.bódy,architekturu,jezírka,zahrady vč.rostlin a živ.plotů,který máme skladem.Foto pošlu
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
radluk že neumíš sehnat metyl za to ti nemohu to je tvoje neschopnost už jsem ti napsal kde a jak ho sehnatradluk píše:slovacek.milos
ano, probadal jsem AGROLIPOV a opet ses nam vyznamenal..
Opet je to jako s tim zazracnym metylem !
V Agrolipov vubec nic o zadnem oleji nevi.. Tak priste aspon nekecej...
ale ty ho přeci nepotřebuješ to ses tu nechal slyšet na co se otravovat s nějakýma žíravinama a jedama, na něco čekat jak ocas , když to jede i tak , nevím co se do toho pořád sereš to se tady vyznamenáš , přitáhneš jednou za dva měsíce okopeš pár témat a začne téma slovacek.milos že tě to baví

a v tom agru ským si prosimtě jednal to by mě zajímalo asi ses tam vykecával s dojičkama dík

-
- Aktivista
Re: Brno
směšná nafta je tak stejně jak píšeš hodonín, veselí i někde u vsetína jsem si všimnul, kdo jezdí lansam tak to nijak nepocituje ale u zatížených motorů se zvyšuje spotřeba až o jednu třetinu a klesá výkonLudra píše:Unicorn Vídeňská směr Modřice včera večer 21,50 za směsnou naftu(byla dlouho 22,50). Ovšem normální 25,60, to je i v Hypernově Modřice, tam ale platí do 22h víkendová sleva -1Kč dolů...
olej levný ten jsem neviděl už dlouho v žádném supermarketu všude tak 24 korun a více na slovensku pod éčko nic

-
- Aktivista