předpokládám, že je to díky "hojné účasti"...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
mev1 píše:Tak chlapi se mi od Oldafa doneslo ze je tu od vyskova po me shankano vyhral sem jen kategorii diesel 2000-2500ccm ,ale jak pise oldaf spokojeny nejsem, na podzim sem si daval skoro vsechny proti kterim sem jel a s m3 sem byl nastejno, ale ted sem mel daleko horsi casi kdyz srovnavam s autama co jeli minule, jednak proto ze sem se na to vykaslal jel s plnym autem, 4 lidi, gumi sem mel obic 215 a hlavne mam rozdrbany cerpadlo, tesne pred vyskovem sem resil vysokootackovou hlavu a nedoresil sem pruziny co pritlacujou pistek k vacce a vymezovaci podlozku mezi vacku a pistek takze to jede mnohem hur, ale uz to resim ve stredu budou dili a bude se ladit, dalsi sprinty budu snad spokojenejsi
jinak diky Oldo za rady a pomoc
svuj setrvak mam ok. a ladit vykon taky nehodlam, mam akorat mechaniku a zbytek serie a tam by to 228mm spojka mela zvladnout, ne? a jak je resena na lamela z X5 ->ten vetsi prumer, kdyby to tam chtel nekdo dat??mev1 píše:To k5ynd1: pokud by si chtel mam tu na prodej spojku na ktere bylo najeto cca 4tis km z e39tds 240mm i ze setrvakem mel sem ji od leta na mojem a v zime sem nejezdil ale na ten muj vykon prestala stacit tak sem daval lamelu predelat na keramiku a pritlacak z x5 uz sem dal za ty spojky tak 20tis tak me to prestalo bavit, tohle ma s tim pritlacakem unest 800Nm tak uz snad neklouznejinak s tam te spojky mam setrvak pritlacak a zbyla mi tu lamela z x5 je stejna jen je na vetsi prumer hridele, ja se ji tam na ten muj vykon bal dat ale oldaf ji tam ma a nema problem... Jinak na cene by sme se dohodly...
No ja mam doma 2x dobre 228mm spojky z tds vcetne dobrych setrvacniku a jsou mi k nicemu, ty spojky to proste nedrzi na e39 tds se davaly 240mm uz v serii... A me zacla 228mm spojka uz s elektrikou po chipu, otevreni sani a vyfuku a to do te doby vypadala ze vydrzi jeste dlouho a po rozdelani na ni nebyly ani nake velke znamky opotrebeni, je to tvoje vec,ale ja nez porad resit novou spojku tak sem dal silnejsi tu 240mm z e39tds co tu mam je na ni odjeto pul roku a par tis km bych nechal vcetne setrvacniku tak za 4tis ja za ni daval tak 2x tolik a budes mit klid,ale jak chces nic ti nevnucuju jinak do 228mm setrvaku 240mm spojku nedas ani kdyby si ho nechal stocit na soustruhu na vetsi prumer, maji jine vylozeni, uz sem to zkousel a laboroval s tim...k5ynd1 píše:svuj setrvak mam ok. a ladit vykon taky nehodlam, mam akorat mechaniku a zbytek serie a tam by to 228mm spojka mela zvladnout, ne? a jak je resena na lamela z X5 ->ten vetsi prumer, kdyby to tam chtel nekdo dat??mev1 píše:To k5ynd1: pokud by si chtel mam tu na prodej spojku na ktere bylo najeto cca 4tis km z e39tds 240mm i ze setrvakem mel sem ji od leta na mojem a v zime sem nejezdil ale na ten muj vykon prestala stacit tak sem daval lamelu predelat na keramiku a pritlacak z x5 uz sem dal za ty spojky tak 20tis tak me to prestalo bavit, tohle ma s tim pritlacakem unest 800Nm tak uz snad neklouznejinak s tam te spojky mam setrvak pritlacak a zbyla mi tu lamela z x5 je stejna jen je na vetsi prumer hridele, ja se ji tam na ten muj vykon bal dat ale oldaf ji tam ma a nema problem... Jinak na cene by sme se dohodly...
rád bych viděl ten ksicht toho týpka, když pomalu sjíždělo to okýnko a vzádu se objevili ještě další lidi..mev1 píše:No tak nejak...na start sem tam i poodjel zavodnimu M1 od Sema racing ten s toho byl tak v prdeli ze za mnou prijel otevrel svoje plexi okynko a rika co tam kurna mam za motor, ze to jede jak hovado a at jedem jeste jednou, kdyz pak stahli ti co sedeli v zadu to cerny okynko a videl ze mam plny auto lidi tak jenom kroutil hlavou ze mi to jede dobre, me se ale moc nezda... S naladenym cerpadlem to bude snad lepsi a pak zacnu resit nove turba... Ale ma poklona borcovi s cervenym leonem tdi... Neskutecny masakr
pesa84 píše:rád bych viděl ten ksicht toho týpka, když pomalu sjíždělo to okýnko a vzádu se objevili ještě další lidi..mev1 píše:No tak nejak...na start sem tam i poodjel zavodnimu M1 od Sema racing ten s toho byl tak v prdeli ze za mnou prijel otevrel svoje plexi okynko a rika co tam kurna mam za motor, ze to jede jak hovado a at jedem jeste jednou, kdyz pak stahli ti co sedeli v zadu to cerny okynko a videl ze mam plny auto lidi tak jenom kroutil hlavou ze mi to jede dobre, me se ale moc nezda... S naladenym cerpadlem to bude snad lepsi a pak zacnu resit nove turba... Ale ma poklona borcovi s cervenym leonem tdi... Neskutecny masakr
![]()
nikdo nemá žádnou zkušenost s Evry modem?