No to je právě to co nevím, to musí říct povolaná osoba co to dělá a ví co a jak, ale tyhle data jsou prostě nedostupný, proto já raděj volím cestu analogovou a jedeš prostě. Ovšem pokud mohu ještě poradit, zkusit jedině místního člena co tu zde nabízí převodníky na Wbus - CAN a třeba ti pomůže něco vymyslet. Mně poslal nabídku a jak to budu potřebovat hned mu volám.dury2 píše:Právě že je k dispozici TT-c, tak škoda ho nevyužít. Teď to TT-c jezdilo v nějakém fiatu, tak si stejně myslím, že ten CAN protokol bude jiný ve fiatu než v Nissanu.
zapojení Webasto T top C
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
Všechno jen na chuť
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
jasný, takže jedině sehnat jednotku, ale chce to analog, a to taky nevím jak se pozná, protože s tím bojuju do dneška 
Všechno jen na chuť
Všechno jen na chuť
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
Easy jak svina, mam doma 5 jednotek a ani jedna nejde pustit 12voltama, buď sem kokot nebo ten DIGITAL se chce pouštět jen hodinkama Wbusem, je tak?
Eberspacher chytnu, dám tam 12V z baterky a hořím, ale webasta nějak ne, nebo to neumím
děkuji.
Eberspacher chytnu, dám tam 12V z baterky a hořím, ale webasta nějak ne, nebo to neumím
děkuji.
Všechno jen na chuť
Všechno jen na chuť
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
Chápu,ale vem si situaci co se mi stala. Borec koupil v domění webasto TT-C že je ANALOG. Nerozchodil to, já to dal do kupy thermo testem,vše OK, ale jelo to pouze na WBUS, takže ho někdo napáli, ale chtěl to ovládat GSM modulem, ale ten pouští jen 12V, takže sme byli v prdeli a dálku nikdo neměl po ruce starší a funkční na prodej. Takže to musel překopat na EBERSPACHERA na 12V a šlape s GSM modulem jak po másle, proto ty webasta sou na "NIC", ale je těžký vysvětlit majitelovi, aby dal 3 litry cca do dálky, ale dálka funguje zase na X metrů a GSM modul pošle SMS a jedeš....takže to je furt něco pro a proti!Mitabajs píše:asi jo, ovalny hodiny umi digi signal.
neco je ciste analog jak pises (12v a valis) a neco je digi a jde pustit jen ovalnyma hodinama (+ asi teda telestartem)
ja mam v obou autech analog - protoze mam ovladano prozvonenim pres gsm jednotku.
TAKZE EASY, startuj ovalnyma hodinama
Všechno jen na chuť
Všechno jen na chuť
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
OK, to je detail,sms, volání, ale máš nějaký číslo toho topení kerý je analog?Analog sem nesehnal nikde za poslední 3 roky, všude na vrakáči je topení většinou TT-C a procák je tam z mazdy a rok cca 2001 a vejš hele. Kdybys ho měl po ruce, bylo by to super, nebo z jakýho auta to máš aspoň?Mitabajs píše:ja to mam na prozvoneni... volam, odmitne mi hovor a spusti se to.
ja mel stesti, a dycky koupil analog.
Děkuji.
Všechno jen na chuť
Všechno jen na chuť
ja mam jedno z mercedes E320CDI 2001 a druhy je z Hjundaj Sorento.
v tranzitu jsem mel z ducata, ale to bylo jeste DW50.
kazdopadne jde pouzit z oktavky 1gen treba
resp nejde pouzit z:
bmw, audi, MB od neakyho roku, VW od oct 2.gen, volvo a vlastne cokoliv novejsiho.....
v tranzitu jsem mel z ducata, ale to bylo jeste DW50.
kazdopadne jde pouzit z oktavky 1gen treba
resp nejde pouzit z:
bmw, audi, MB od neakyho roku, VW od oct 2.gen, volvo a vlastne cokoliv novejsiho.....
Naposledy upravil(a) Mitabajs dne 21 bře 2014, 19:37, celkem upraveno 1 x.