naprava passat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
naprava passat
Zdarec chlapi.pred rokem jsem na mym passatu vymenil komplet predni napravu od vyrobce febi.mam passat b5,5 kombi.najel jsem na ni tak 15000 km a uz me tam neco tuka.vsechny komponenty co byly menene pred rokem se ale zdaji byt ok.mlati me to jen kdyz jedu po vetsich nerovnostech a uplne krokem.jakmile jefi po silnice vic jak 50 km/h,muze prijit jaka koliv dira a nic neklepme.co myslite?tlumic?silentblok na napravnici?ja nevim.stabilizator to neni,na nem gumy jsou.a jak rikam naprava temer nova.dik za rady.
no, ono 15000km na tu nápravu může být dost
první co odejde jsou horní ramínka, zkus zvednout kolo a zahýbat s ním doleva doprava jestli je tam vůle
sice je to na nasrání, ale většina dílů z druhovýroby co se týče konkrétně této nápravy nic nevydrží, jednou jsem to měnil na reklamaci po 5000km
sice ti to vyreklamují ale kdo to má pořád měnit že...
první co odejde jsou horní ramínka, zkus zvednout kolo a zahýbat s ním doleva doprava jestli je tam vůle
sice je to na nasrání, ale většina dílů z druhovýroby co se týče konkrétně této nápravy nic nevydrží, jednou jsem to měnil na reklamaci po 5000km
sice ti to vyreklamují ale kdo to má pořád měnit že...
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
ja to beru podle myho klimatu, prsi parkrat do roka, snih a mraz neni nikdy, takze dily z aut na vrakaci jsou kolikrat na tom lip nez kdejaka replika, jen v lete hodne menim remeny a kladky motoru
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.