Obyč jsou označený, na těch pro FRS sem nic nenašel...

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já jsem právě od doby, co jsem dal na předek puky z TT, ten pokoj ztratil. Na těch rozbitých cestách především do práce co se pohybuju se s tím nedalo a musely jít zpátky origa. Za pár týdnů ježdění s TT pukama značně přibylo vrzajících míst v interiéru. Zadek jsem měnil taky. Přišly tam plný silentbloky co se teď dělají jako náhrada za ty minulý s dvěma dírama skrz (který se mi teď nepovedlo sehnat) a je to taky znatelně tvrdší, ikdyž to nemlátí tolik jako předek s TT... Dnes to vidím tak, že jsem to měl nechat jak to bylo origo a byl klid. Sice měkký, ale aspoň trochu komfort. Takže pokud nemáte to štěstí a jezdíte cestou jak v kamenolomu, tak se na ty plný vyserte.Super píše:daj tam PUKY a mas pokoj navod je na octavia.cz
1M píše:Já jsem právě od doby, co jsem dal na předek puky z TT, ten pokoj ztratil...
No tak teď jste mě teda nasadili brouka do hlavy. Všude jen samá chvála na puky z audi tt ale vidím že to má i druhou stranu mince a to už jsem skoro zvedal telefon a objednával... Rohole, to jsi tam dával origo vw puky ? To se mě nechce ani věřit že odešli tak rychle. Mimochodem, co jsem se ptal v místní mototechně tak tam mě nabízel prodavač origo vw a pak od ještě TRW s tím, že TRW byl ještě dražší o stovku na kuse oproti origu...Rohol píše:To 1M... Já jsem dal puky z TT asi před rokem a půl...
Puky jsem měnil jen pro zlepšení jízdních vlastností, nikoliv proto, že bych musel. Origa mi vydržely 260 000km, pak jsem najezdil pár tisíc s těmi z TT a teď jsou tam zase origa, takže je už snad řešit nebudu.Rohol píše:To 1M... Já jsem dal puky z TT asi před rokem a půl. Mám na nich cca 30tis a teď mě mechanik řekl že je po nich prd. Třepe se mi volant při brždění tak od 130 - 90km/h a pak se to zlidní. Nový desky + kot. Myslel jsem že když tam dám puky, tak budu mít pokoj, ale asi nééé.