Zadní silentbloky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

1MTDI
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Zadní silentbloky

Příspěvek od 1MTDI »

Poradí mi někdo jaká je montážní poloha silentbloků z FRS ?
Obyč jsou označený, na těch pro FRS sem nic nenašel...Obrázek
Obrázek
Lupo 99"
Tom.s
Přispěvovatel

Příspěvek od Tom.s »

zkus hádat když jsou plné(je to jedno)
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

Figel je v tom ze (minimalne tie z FRS) sa len ako plne tvaria, vnutri je ta guma perforovana... zhod niektory ten plastovy kruzok a uvidis....
Montuje sa to tak, ze ta slzicka (pozdlzna cast) na diere na srob ide kolmo na rameno napravy.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
aughostino
Přispěvovatel

Příspěvek od aughostino »

Neviete niekto prosim aky maju priemer zadne silentbloky na octavii so zadnou kotucovou napravou? 69 alebo 72mm? nezmesti sa mi sublera pod auto

este otazocka, aky priemer stabilizatoru ma octavia tdi 81kw?

dakujem :)
Škoda Octavia Combi ASV 81kW 2002 Elegance čierna metalíza - V ZABEHU

ex: Škoda octavia I 1.9TDi SLX 81kw r.v. '98 AHF
aughostino
Přispěvovatel

pani, na ktorej foto je odfotena znacka na orientaciu zadneho silentbloku?

Obrázek
Obrázek

este, aky by mal mat priemer na octavia sedan so zadnou kotucovou napravou? kupil som ten s priemerom 69mm, nechcel by som po rozobrani zistit, ze tam patri ∅72mm

1M
Přispěvovatel

Příspěvek od 1M »

Ta značka je na 1. foto
Super
Přispěvovatel

Příspěvek od Super »

daj tam PUKY a mas pokoj navod je na octavia.cz
vlacek
Přispěvovatel

Příspěvek od vlacek »

Super píše:daj tam PUKY a mas pokoj navod je na octavia.cz
puky se davaj na predni napravu tohle je zadni
Octavia 1,9 TDI,AGR,trysky 764,EGR OFF,
1M
Přispěvovatel

Příspěvek od 1M »

Super píše:daj tam PUKY a mas pokoj navod je na octavia.cz
Já jsem právě od doby, co jsem dal na předek puky z TT, ten pokoj ztratil. Na těch rozbitých cestách především do práce co se pohybuju se s tím nedalo a musely jít zpátky origa. Za pár týdnů ježdění s TT pukama značně přibylo vrzajících míst v interiéru. Zadek jsem měnil taky. Přišly tam plný silentbloky co se teď dělají jako náhrada za ty minulý s dvěma dírama skrz (který se mi teď nepovedlo sehnat) a je to taky znatelně tvrdší, ikdyž to nemlátí tolik jako předek s TT... Dnes to vidím tak, že jsem to měl nechat jak to bylo origo a byl klid. Sice měkký, ale aspoň trochu komfort. Takže pokud nemáte to štěstí a jezdíte cestou jak v kamenolomu, tak se na ty plný vyserte.
JohnnyBOSS
Aktivista

Příspěvek od JohnnyBOSS »

Tak pošlete někdo odkaz, jaký uložení dát dozadu? Taky hledám pevný a ve většině fotek není vidět, jestli je plný nebo ne :roll:
Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky (noteeth) - PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
Rohol
Přispěvovatel

Příspěvek od Rohol »

To 1M... Já jsem dal puky z TT asi před rokem a půl. Mám na nich cca 30tis a teď mě mechanik řekl že je po nich prd. Třepe se mi volant při brždění tak od 130 - 90km/h a pak se to zlidní. Nový desky + kot. Myslel jsem že když tam dám puky, tak budu mít pokoj, ale asi nééé.
borelli
Přispěvovatel

Příspěvek od borelli »

1M píše:Já jsem právě od doby, co jsem dal na předek puky z TT, ten pokoj ztratil...
Rohol píše:To 1M... Já jsem dal puky z TT asi před rokem a půl...
No tak teď jste mě teda nasadili brouka do hlavy. Všude jen samá chvála na puky z audi tt ale vidím že to má i druhou stranu mince a to už jsem skoro zvedal telefon a objednával... Rohole, to jsi tam dával origo vw puky ? To se mě nechce ani věřit že odešli tak rychle. Mimochodem, co jsem se ptal v místní mototechně tak tam mě nabízel prodavač origo vw a pak od ještě TRW s tím, že TRW byl ještě dražší o stovku na kuse oproti origu...
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
1M
Přispěvovatel

Příspěvek od 1M »

Rohol píše:To 1M... Já jsem dal puky z TT asi před rokem a půl. Mám na nich cca 30tis a teď mě mechanik řekl že je po nich prd. Třepe se mi volant při brždění tak od 130 - 90km/h a pak se to zlidní. Nový desky + kot. Myslel jsem že když tam dám puky, tak budu mít pokoj, ale asi nééé.
Puky jsem měnil jen pro zlepšení jízdních vlastností, nikoliv proto, že bych musel. Origa mi vydržely 260 000km, pak jsem najezdil pár tisíc s těmi z TT a teď jsou tam zase origa, takže je už snad řešit nebudu.

Vzadu mám teď ty, co sem dával augostino na fotkách. Oproti těm původním jsou tvrdší, mají větší poměr gumy. Původní se již nedělají, v autorizákách kam jsem volal již prý taky nemají, pouze tyto náhrady. Na Jarově 2 kusy bez slevy za bratru rovných 1416Kč :roll:
aughostino
Přispěvovatel

Pani nestraste, tiez planujem davat na prednu napravu puky z tt, dokonca ich mam uz doma, sice nie origo ale Lemforder na TT

teraz vaham ci ich vymenit alebo nie

josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

ja jsem mel plne puky a dal jsem zpatky origa..... auto bylo na nerovnostech tvrdy jak sutr....
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“