Jak jsi na tom s tím programem ohledně i jinych jednotek než3.generace?? Blíží se jaro...

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Stahování a vytahování oken, případně střechy mám už zvládnuto téměř na všech jednotkách.Jirka Kužel píše:To:Vagus
Jak jsi na tom s tím programem ohledně i jinych jednotek než3.generace?? Blíží se jaro...![]()
Tam už je to snad věčnost, že brzyvagus píše:Stahování a vytahování oken, případně střechy mám už zvládnuto téměř na všech jednotkách.Jirka Kužel píše:To:Vagus
Jak jsi na tom s tím programem ohledně i jinych jednotek než3.generace?? Blíží se jaro...![]()
Nyní dodělávám další užitečné funkce, hlavně co se týká kontroly dobouchnutí dveří, nastavování alarmu a ostrahy interiéru. Plná verze MKM bude mít navíc možnost dělat backup, popř. klonovat obsah paměti jednotky.
Sledujte www.motordiag.cz/mkm - průběžně tam přibudou informace o vývoji a nové "plné" verzi!
No proto jsem se ptal mám tu samou, jde to v DOSu ale nemám COm kabelcendler píše:nevíte někdo jak to vypadá s jednotkou 1J0 959 799 AH? ta verze 1.2 nejde, tak taky jen čekám
Já bych klidně i flashoval,ale nevim co a jak abych to nepokakal.miš píše:No proto jsem se ptal mám tu samou, jde to v DOSu ale nemám COm kabelcendler píše:nevíte někdo jak to vypadá s jednotkou 1J0 959 799 AH? ta verze 1.2 nejde, tak taky jen čekáma radši počkám, než flashovat celou ROMku