Mimoňské války

akce a srazy dieselpoweráků

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Fantik
Aktivista
Odpovědi: 0

Mimoňské války

Příspěvek od Fantik »

Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Obrázek
Mám bohužel pro všechny příznivce Mimoňských válek špatnou zprávu. Tento týden došlo rozhodnutí. Pro nás je toto rozhodnutí nepřijatelné..a za těchto podmínek nemůžeme letošní války uskutečnit...to by jsme se zase zadlužili.. :-(
... pro ty, kteri nemaji potrebu chodit na fuckbuk

Uprimne? Vubec se jim nedivim, ze z toho chteji neco mit. Myslim si, ze je to jediny zpusob, jak si poradne vydelat. Osobne se domnivam, ze toto je jen predehra k dalsimu zdrazovani jiz tak nesmyslne vysponovaneho vstupneho. Organizace minuly rok otresna. Obavam se, ze si necham Mimon protentokrat ujit.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
peug
Přispěvovatel

Příspěvek od peug »

No jako nevim ale poslední oficiální údaj o počtu aut je že na srazu v roce 2007 bylo 5450 aut a řekl bych že počet aut stoupal každým rokem ale i tak při tomto počtu a ceně vstupného 600kč za auto mi vychází cifra 3.270.000kč + peníze ze vstupného pro pěší z pronájmu stánků atd atd. Mám pocit že nakonec Války budou ale se vstupem tak za 800 to jako aby se to rentovalo (LOL) ;)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

kdyby to nebylo výdělečný tak to nedělaj ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

peug píše:No jako nevim ale poslední oficiální údaj o počtu aut je že na srazu v roce 2007 bylo 5450 aut a řekl bych že počet aut stoupal každým rokem ale i tak při tomto počtu a ceně vstupného 600kč za auto mi vychází cifra 3.270.000kč + peníze ze vstupného pro pěší z pronájmu stánků atd atd. Mám pocit že nakonec Války budou ale se vstupem tak za 800 to jako aby se to rentovalo (LOL) ;)
Tak to jsou ty příjmy, teď začni počítat ty výdaje. Zaplatit lidi, pronájem WC, hasiči, oplocení, reklama, časomíra, elektrocentrály, kamión, tiskoviny a nármaky, atd. samozřejmě že ještě musí něco zbýt pro sebe a rezervy.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
peug
Přispěvovatel

Příspěvek od peug »

Psal jsem to jen v kontextu toho že to tu už před pár lety bylo,pokud se nemýlím jednalo se o stejné peníze a výsledek byl zdražení vstupného ale sraz byl :)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Kornoute, co jsem videl jejich nabidky, tak ceny za lidi jsou hodne ubohe.

Jak Peug spravne podotknul, castka, ktera byla zminena pochazi z roku 2007, od te doby to vyrazne zdrazili, navstevnost je vyrazne vyssi a hlavne, jsem presvedcenej, ze naklady na reklamu take klesly protoze zajiste pribylo sponzoru (stanky, spoluporadatele).

Osobne se domnivam, ze se timto krokem POUZE pripravuji na zdrazeni a to z duvodu NENAZRANOSTI. Je to jen hra, zpusob, jak obhajit navyseni vstupneho - nic vic, nic min ... a hlupaci se nechavaji opit rohlikem.

Kdo neveri, necht mi odpovi na otazku proc uz neni na oficialnich strankach uvadena navstevnost (do roku 2007 v presnych ks, nyni NULA).

... je to jen opicarna a ja jim na to neskocim.

A uprimne, za takovou megaakci chtit jen 400tis. je k smichu. Je to necelych 120tis. za den a to je za pronajem neceho tak velkeho odpovidajici.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

[quote="Forest"]Kornoute, co jsem videl jejich nabidky, tak ceny za lidi jsou hodne ubohe.

Jak Peug spravne podotknul, castka, ktera byla zminena pochazi z roku 2007, od te doby to vyrazne zdrazili, navstevnost je vyrazne vyssi a hlavne, jsem presvedcenej, ze naklady na reklamu take klesly protoze zajiste pribylo sponzoru (stanky, spoluporadatele).

Osobne se domnivam, ze se timto krokem POUZE pripravuji na zdrazeni a to z duvodu NENAZRANOSTI. Je to jen hra, zpusob, jak obhajit navyseni vstupneho - nic vic, nic min ... a hlupaci se nechavaji opit rohlikem.

Kdo neveri, necht mi odpovi na otazku proc uz neni na oficialnich strankach uvadena navstevnost (do roku 2007 v presnych ks, nyni NULA).

... je to jen opicarna a ja jim na to neskocim.

A uprimne, za takovou megaakci chtit jen 400tis. je k smichu. Je to necelych 120tis. za den a to je za pronajem neceho tak velkeho odpovidajici.[/quote

Mas naprostou pravdu, souhlasim s tebou, je to pouze otazka nenazranosti a zneuzivani vyhlasene akce pro dalsi obohacovani na ukor navstevniku :x :x
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

čistá to vidím 500-900 za jednu akci kdo si pronajímá stánek může se podělit o zkušenosti za nájemné...

Navíc horší akce snad v čechách nejni krom pár aut na sprinty a lešťenek co bych na rukou spočítal je to vrakoviště...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Ladas: asi tak, na M. válkách jsem byl jednou a velký zklamání, akorát přehlídka vraků, nejhorší akce, co jsem kdy zažil, už bych tam nikdy nejel :mad:
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Navic, neni tu moc sanci jak kontrolovat realne prijmy, takze verim, ze se da spoustu penez strcit primo do kapsy ... registracni pokladny na ne.

Kdyz si to prumerny clovek uvedomi, tak dotycnemu defacto staci udelat jednu takovou akci rocne a ma dvojnasobek prumerneho platu - bez zdaneni. To neni zavist, to opet poukazuji na miru nenazranosti a drzosti spocivajici v odvaze jeste nejake takove dokumenty vubec ukazovat na verejnosti.

Zajimalo by me, o jake navyseni ted vlastne jde, kolik platil predtim - ono je tuze pekne placnout castku 400tis. se slovy "podivejte se na ne, jak jsou zli" ale o kolik to narostlo? Neverim, ze o 50 %.

Kua, zere me to nehorazne ze snad obnovim ucet na fuckbuku a pekne to tam napisu a slusne se ho zeptam kolik to bylo v minulych letech.

Muj problem je ten, ze to je jedna z mala moznosti, jak se setkat se znamymi, pohovorit v klidu - pres telefon ani email to proste neni ono.
Naposledy upravil(a) Forest dne 02 kvě 2012, 05:34, celkem upraveno 1 x.

Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

Já Mimoň jezdil za prvé že to mám kousek a za druhé že se tam vždy sešlo hodně známejch z celý republiky který jsem rád pozdravil a hodil s nima řeč

O to vrakoviště jak se tu psalo mi moc nešlo :)
OndraTDI...
Přispěvovatel

Příspěvek od OndraTDI... »

po navsteve predminulyho rocniku a nasledny kontrole A.C.A.B ktera trvala hodinu kvuli foliim uz nikdy vic
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

přelož to těm co nevědí ze to znamená ACAB (něco ve smyslu zkurvený policajti)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
JasteR
Aktivista

Příspěvek od JasteR »

hrube naklady za posledni roky se splhaji ke 2mil korun.. poradatelum se ani nedivim, ze uz ztoho nejsou 2x odvazany..

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Akce/Srazy“