Leon by Sniper--

Tato sekce slouží k prezentaci vozů členů tohota fóra.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

sniper--
Aktivista
Odpovědi: 0

Leon by Sniper--

Příspěvek od sniper-- »

Tak sem taky hodim par fotek miho sezoniho povozu :D

Je to Seat Leon rv2005 s motorem ARL ty doby 150Ps, po koupi pred 3mi lety nastala prvni faze softu,tehdy ne moc stastna a turbo udelalo po pul roce PAPA.... (wallbash) pak uz jsem sel drobet jinou cestou a bylo zastavevo GT2052V s nasledne odbrzdenym vykonem 209Ps a 437Nm,jelo to slusne ale doba si zada uz neco drobet vic,takze na radu prisla faze cislo 3, zastavba hybridniho turbodmychadla do 300Ps,Race trysky,celohlinikovej fmic s kompletnim vedenim atd :-D na soft se ted teprve pojede. Jinak je na aute jeste par drobnosti jako je prepinani programu tlacitkem v jednotce,vetsi vsechny brzdy, na nich 19"kola,predni svetla depo,zadni foukly sprejem,sprcka na kapote a..............

Tak par fotek tady

konecne poskladano ,sice zaprasenej(od listopadu otevrena kapota na dilne) ale to se umeje :D Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Naraznicek na svem miste : Obrázek

No a kdyz predek eR,tak zadek prece nemuze zustat jinak,to da prece rozum :zed: :smile: Obrázek

A jeste jen tak :smile: Obrázek

Obrázek

autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Krasavec - co to je za kola? To mi pripomina Mondeo nebo tak neco ... fakt tomu sednou jak (_!_) na hrnec.

Vymaz si SPZtky, resp. RZtky z fotek - je to zbytecne.

Jinak kdyby existovala moznost posunout RZ o neco vyse aby to nezaclanelo IC tak by bylo autu o neco lip ;)

"prepinani programu tlacitkem v jednotce" - predpokladam, ze tlacitko neni umistene v jednotce ale nekde v kokpitu
Naposledy upravil(a) Forest dne 03 kvě 2012, 07:18, celkem upraveno 3 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

to Forest.
jsou to repliky od firmy MAM.znemej je mel na octave a tam vypadaly taky krasne.skoda ze jsou tak tezke.
jinak Leon vypada krasne az teda na ty zadni svetla.to je takovy tuzing.proc ta nalepka na prednim svetle HARDCOR ?
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
luke.bean
Přispěvovatel

Příspěvek od luke.bean »

Foreste,to jsem rád že jsem narazil v tomhle zrovna na tebe ... nějak jsem nikdy nechápal důvod proč mazat čísla na RZ,tak od tebe to bude určitě vyčerpávající odpověď

:worthy: :worthy:

sniperovi se omlouvám za OT
Leon/kissiakos
Aktivista

Příspěvek od Leon/kissiakos »

aby mu ho neukradli.. ... (LOL)
Kissiakos - Matus/seat leon ASV/ASZ : kw-? / Nm - ? vacka 9,5 + 12mm + dssr 0,360 + sachs race performance ceramic + FMIC
Leon: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 160#533160
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Nechci Te podcenovat, verim, ze na to prijdes sam - nepodcenuj se, na to mas :wink:

... aj, Kissiakos to proflaknul, tak si zase neprohybe mozkove zavity :roll:
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Leon/kissiakos
Aktivista

Příspěvek od Leon/kissiakos »

(rofl) (crazy)
Kissiakos - Matus/seat leon ASV/ASZ : kw-? / Nm - ? vacka 9,5 + 12mm + dssr 0,360 + sachs race performance ceramic + FMIC
Leon: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 160#533160
luke.bean
Přispěvovatel

Příspěvek od luke.bean »

...aha,tak až příště budu vyjíždět na ulici,tak si radši zalepím RZ páskou,aby mi náhodou neukradli auto (LOL) (LOL) (LOL)
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

mas to moc krasny, akorat to vypada dost nizko, da se s tim jeste vubec po tech nasich silnicich jezdit? ;)
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@luke.bean: "Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí"

... kdyz uz jsme u toho, je to jako doporuceni soucasti pravidel. Ale logika by mela vitezit predevsim.

LibangVW
Aktivista

Příspěvek od LibangVW »

cin píše:mas to moc krasny, akorat to vypada dost nizko, da se s tim jeste vubec po tech nasich silnicich jezdit? ;)
neda , na tu skoro polni cestu to dovez na plataku (LOL)

to vis ze se s tim da jezdi proc ne ? hlavne je to o tom kdo se sedi mezi volantem a sedackou ;)

jinak auto pecka , kola paradni ;)
houmik
Přispěvovatel

Příspěvek od houmik »

cin píše:da se s tim jeste vubec po tech nasich silnicich jezdit? ;)
Po nasich se da jezdit s daleko nizsima autama, po vasich ne. :D
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

Tlacitko je umisteno nenapadne mezi sedackama stejnyho tvaru jako otevirani nadrze a ESP a navic je tam jeste dvoubarevna dioda ,ktera signalizije kterej program je prave zvolen.Muzu to fotnout. Dekuji vsem,ze se auto snad libi. :) Jinak pro nenechavce:auto je dost hlidano vice systemy a nikdy nestoji v noci mimo garaz ke krerej se asi taky nikdo lehce nedostane :D
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
sniper--
Aktivista

Příspěvek od sniper-- »

trosku dilema.Mam moznost vymenit moje kola za kola z cupryR a nevim ktery jsou hezci, Moje jsou videt na prvni strane tohodle vlakna a tady pro predstavu ty cupracky :

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/se ... LSO_EXPORT
Naposledy upravil(a) sniper-- dne 21 pro 2012, 00:04, celkem upraveno 1 x.
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

jsem pro Cupry 8)
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
Odpovědět

Zpět na „Vozy členů fóra“