ATE power disc vada

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
risiak31
Nováček
Odpovědi: 0

ATE power disc vada

Příspěvek od risiak31 »

ahoj.
vie mi niekto poradit, preco mam takto zodraty kotuc a ci to treba vymenit?
je to vada materialu, alebo nieco ine?

inak auto brzdi dobre - je to vw polo 9n1, len v poslednom case pri brzdeni zacalo nieco suchat...som myslel ze tam je nejaka spina...a pravdepodobne toto je pricina.

inak mam aj ATE platnicky, tie som menil zarovno s kotucom a oni su opotrebovane len minimalne - skoro vobec....najazdil som na nich asi 25000 prevazne po meste

obrazky:
Obrázek
Obrázek
ThrashTheTrash
Aktivista

Příspěvek od ThrashTheTrash »

Já mám doma VW POLO SDI 6N1 rok 98 a nemužu se zbavit problému s brzdama.Furt to málo brzdí a dycky po pul roce se zvlní kotouče,ať tam dám nový nebo jetý a stočený,tak se to dycky posere.Vůle nikde není,čepy sem udělal na STK a furt se dycky najdou neobržděný místa na předních kotoučích!Už nevím čím to je a furt jsou ze křiva sjetý desky.Vodící čepy,všecko chodí,pístky jako nový a sere se to furt!už nevím co s tím!!!A právě tato vada mi příjde podobná,jen já ty místa měl takový černý nebo jak to říct a začlo mi to pak kopat do pedálu!!!ale vidím,že to máš taky místama černý!Tak by mě zajímal výsledek.
Naposledy upravil(a) ThrashTheTrash dne 08 kvě 2012, 16:52, celkem upraveno 1 x.
ciko
Přispěvovatel

Příspěvek od ciko »

ked vam to kope po dvoch tisicoch km, vymenit loziska naboje a je pokoj!a co sa tyka tych power diskov, mas asi zatuhnuty brzdic, na tych dvoch pohyblivych sroboch co su tam....
ludovy peugeot 307 sw, 1,6hdi
passat B5,5 kombi, 2,8v6, 4motion, highline,ex
octavia 1,9tdi, 4x4, AGR, powerplus 764,vb,fmic,hds,r.v. 1999,ex
octavia.TDI
Přispěvovatel

Příspěvek od octavia.TDI »

vyrezla ti na nem desticka... tot vse,bud to obrzdit,nechat stahnout na soustruhu a nebo vymenit
xxjamboxx
Přispěvovatel

Příspěvek od xxjamboxx »

mam také polo 9n a brzdy také ate i destičky ATE najeto 10 000 a obojí skoro jako nové a kotouče i desky sjetě rovnoměrně. zkontroluj destičku a brzdič ale podle mně jak píše čiko zatuhnutý brzdič.
Pasat TDI PD 96 kw
Přispěvovatel

Příspěvek od Pasat TDI PD 96 kw »

bud to zatuhlý brzdič a nebo jsi měl ko destičky víc v tom nehledej!!
slimjim
Přispěvovatel

brzdy

Příspěvek od slimjim »

ty místa tam jsou dvě a opravdu jsem to viděl vždy když to navlhne a stojí,přireznou tam desky.Nikdy se mi nepodařilo to jen obrzdit,minimálně stočit.
risiak31
Nováček

Příspěvek od risiak31 »

diky vsetkym za rady, skusenosti, s tym prihrdzavenim sa mi to nezda, pretoze autom jazdim kazdy den do prace a nazad, dlhsie stoji maximalne 2-3 dni - cez vikend...a to je podla mna na hrdzu do hlbky dost kratka doba, nie?

brzdic je asi v poriadku, kedze ked auto zdvihnem - koleso otocim absolutne bez problemov - ide uplne lahko, nic nedrhne, ale pre istotu ho este skusim pod prachovkou precistit

objednam nove kotuce, skusim znovu ATE, ale uz nie power disc - radsej obycajne, i ked stoja dokopy len o 8€ menej...
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Jj, je to rez. Stačí hodina a kotouče chytnou lišku. Po mytí vždycky projet a
probrzdit. To samé, pokud je mokro/sračky.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
romanespana
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romanespana »

ThrashTheTrash píše:Já mám doma VW POLO SDI 6N1 rok 98 a nemužu se zbavit problému s brzdama.Furt to málo brzdí a dycky po pul roce se zvlní kotouče,ať tam dám nový nebo jetý a stočený,tak se to dycky posere.Vůle nikde není,čepy sem udělal na STK a furt se dycky najdou neobržděný místa na předních kotoučích!Už nevím čím to je a furt jsou ze křiva sjetý desky.Vodící čepy,všecko chodí,pístky jako nový a sere se to furt!už nevím co s tím!!!A právě tato vada mi příjde podobná,jen já ty místa měl takový černý nebo jak to říct a začlo mi to pak kopat do pedálu!!!ale vidím,že to máš taky místama černý!Tak by mě zajímal výsledek.
na tisic procent loziska naboju , vule sice neni znatelna treba rukou, ale loziska budou uz sedet jak zubni proteza po 20ti letech :scooter: :scooter: :scooter:
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“