Zdravím,přemýšlíme o koupi výše uvedeného vozu,motor určitě HDi jen otázka jakej,1,6 nebo 2.0 nebo 2.2,ta 1.6 mě přijde na tak velký auto docela malej obsah i když to má 80kw,spíš se přikláním k těm druhým dvoum motorům.
Jak jsou na tom a na co si dát pozor,nad výbavou nějak nepřemýšlíme je to i celkem jedno.
Jo rok auta tak asi 2010-výš...
Díky za každou radu.....
Rozhodli jsme se pro něj kvůli pohodlí a velikosti páč čekáme přírustek
Rozhodně 2.0.. a ani tak to nebyl žádnej letec..ve srovnání s octávii 2.0 spíš lenoch..ale jinak hezký pohodlný auto,to rozhodně..Ovšem do prvního průšvihu s eletrikou, aneb jak mi řekli v Citroenu, pěkný jako nový auto a pro následujících 100 000km, pak to začne byt kasička na který nevyměníš ani olej
Já pořád straším svého známého, který koupil C5 první generace, motor 2,2 HDI / auto mělo 210000 km/ a on jezdí a pořád nic. Jen vyměnil levý svěrák kvůli ruční brzdě...
Od roku 2010 výš sou už C5 X7-poslední generace. tam má smysl fakt minimálně 2.0 hdi 100 kw.je to docela těžký auto.dvoulitr funguje dobře až na pár neduhů. ale ty má pomalu každej novej motor. elektronikou to je narvaný taky slušně ale kupodivu ta taky funguje slušně. když už citroena, tak bych si vybral C5 tourer 2.0 hdi 120kw(poměrně novej motor) s klasickejma pružinama a tlumičema. a co možná nejmín km.