Felicia 1,9 D čerpadlo?Akutní
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Felicia 1,9 D čerpadlo?Akutní
Zdar mistři, mám problém zřejmě s čerpadlem na felině.V zátěži ztrácí výkon, pak si začne přidávat a když uberu, otáčkám se nechce dolů.Dělá to za tepla a často ve volnoběhu kolísají otáčky.Pokud má někdo nějaký nápad,rád přijmu radu,případně sháním fundovaného člověka z Ústecka.Čidlo teploty je nové a beze změny.Tuším snímač zátěže na čerpadle,ale je prý nesehnatelné.
G III GT TDII AFN VARIANT
FELICIA 1.9 D PICK-UP
FELICIA 1.9 D PICK-UP
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
já osobně bych natočil 5l nafty a připojil napřímo k čerpadlu,
čerpadlo se ti zavzdušnuje, nepadají nebo kolísají otáčky, výkon se chová podivně,
závada je spravidla v termoventilu netěsní, je potřeba dát průhlednou hadici od filtru k čerpadlu a sledovat bubliny při různých otáčkách třeba tomu osolíš a pujde jen pěna,
mně to dělá bežně když dochází palivo, dělá to jen lucas boš rovnou chípne
čerpadlo se ti zavzdušnuje, nepadají nebo kolísají otáčky, výkon se chová podivně,
závada je spravidla v termoventilu netěsní, je potřeba dát průhlednou hadici od filtru k čerpadlu a sledovat bubliny při různých otáčkách třeba tomu osolíš a pujde jen pěna,
mně to dělá bežně když dochází palivo, dělá to jen lucas boš rovnou chípne

-
- Aktivista
-
- Aktivista
Topenáři jsou přeci šikovní kluci a se zavzdušněním mají zkušenosti větší než ti, co se serou do aut..
A Bosch je právě geniální v tom, že pokud má dobrý přívod a odvod do nádrže, tak se odvzdušní sám, zato debilní Lukas je neschopen vzduch ze sebe dostat, je jako nafouklá žába..

A Bosch je právě geniální v tom, že pokud má dobrý přívod a odvod do nádrže, tak se odvzdušní sám, zato debilní Lukas je neschopen vzduch ze sebe dostat, je jako nafouklá žába..
nepropadat panice...
Tak Miloš je opravdu praktik!!!Dal jsem na flašku, odvzdušnil čerpadlo a maže to jak vyšité.Vag bez závad, profoukl jsem naftové hadice,dolil prázdný filtr a jede to.Koupím filtr a ventil a bude klid.Ještě mě napadlo zasrané sítko v nádrži,nevíte zda tam je a jestli se k němu dostanu zevnitř Pick-upa?Chci to mít komplet z krku.JEŠTĚ JEDNOU CHVÁLA MILOŠOVI. 

G III GT TDII AFN VARIANT
FELICIA 1.9 D PICK-UP
FELICIA 1.9 D PICK-UP
-
- Aktivista