Bravo 2
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Bravo 2
Kto mi poradí ? mám bravo 2 1,9 mjet, občas sa mi / teda jemu / stane že prebehne na displeji hláška ENGINE COOLANT HIGH TEMPERATURE, stop, pričom ručička teplomeru ja presne v strede.
stáva sa to nepravidelne pri radeni rýchlosti niekedy medzi 1- 2 alebo 2-3, niekedy po 1 km, niekedy po 200 km jazdy. Kvapaliny mám dosť, nemizne, vzduch chl. okruhu nemám, FES - bez chyby, už neviem čo by to mohlo byť.
Vykonal som aj test akčných členov cez FES a teplomer ide bez problémov. NAposledy po prebehnutí tejto hlášky som ho hneď napichol a teplota 84 C.
Neviem či by to mohlo spôsobovať čidlo chl. kvapaliny a to mi malo ovplyvniť aj teplomer na prístrojovke / alebo sa mýlim /.
Dík za každú radu.
stáva sa to nepravidelne pri radeni rýchlosti niekedy medzi 1- 2 alebo 2-3, niekedy po 1 km, niekedy po 200 km jazdy. Kvapaliny mám dosť, nemizne, vzduch chl. okruhu nemám, FES - bez chyby, už neviem čo by to mohlo byť.
Vykonal som aj test akčných členov cez FES a teplomer ide bez problémov. NAposledy po prebehnutí tejto hlášky som ho hneď napichol a teplota 84 C.
Neviem či by to mohlo spôsobovať čidlo chl. kvapaliny a to mi malo ovplyvniť aj teplomer na prístrojovke / alebo sa mýlim /.
Dík za každú radu.
Fiat Bravo 2 1,9 Mjet
tak hovskus vymenit alebo skus odpojit baterku mne niekedy takto blblo palivo padla rucicka po odpojeni baterky vsetko funguje skus este podotahovat +kable a pojistky okolo baterky
159 2.4 JTDM Na objednavku fuul EGR OFF DPF OFF KAT OFF SWIRL OFF turbo GTB2056V tlak 1.9bar davka 100mm3 cca 290 ps 550nm Sarkan cip ON 

tuto to prave ukazuje hnes trosku motor ochladis a rucicka hned klesne za to na pr octavi som ked sa motor ochladi vapkov pri umyvani tak ta rucicka zleze az po chviliBotas píše:Bude někde vackel kontaktNěkde mezi čidlem a Řídící jednotkou. Mrkni na ten konektor na čidle, stříkni kontaktol atd... Budíky ukazujou tak nějak od voka
159 2.4 JTDM Na objednavku fuul EGR OFF DPF OFF KAT OFF SWIRL OFF turbo GTB2056V tlak 1.9bar davka 100mm3 cca 290 ps 550nm Sarkan cip ON