O1 problem s novym alternatorom
Moderátoři: šulda, Moderátoři
O1 problem s novym alternatorom
Tak este raz pekne po poriadku, dal som novy alternator do svojej O1, povodny bol valeo 120A a teraz tam mam novucicky bosch 140ku...vraj tam nie je ziaden rozdiel. na aute sa mi sporadicky rozsvieti kontrolka ASR a v rj motoru je zapisana chyba
17911 - Load Signal from Alternator Term. DF: Implausible Signal
P1503 -- 35-10 - - - Intermittent
hladal som v meranych hodnotach a nasiel som v bloku 016 nejake percentualne zatazenie a palubne napatie...je tato hodnota zatazenie alternatora alebo je to nieco ine? pridavam log kanala 016 v ktorom som po nastartovani a spusteni logovania zacal postupne spustat vsetky spotrebice.
http://leteckaposta.cz/750514935
prosim pomozte mi najst chybu, alebo aspon keby mi niekto povedal kde fakt najdem v ktorom bloku zatazenie alternatora. diky
17911 - Load Signal from Alternator Term. DF: Implausible Signal
P1503 -- 35-10 - - - Intermittent
hladal som v meranych hodnotach a nasiel som v bloku 016 nejake percentualne zatazenie a palubne napatie...je tato hodnota zatazenie alternatora alebo je to nieco ine? pridavam log kanala 016 v ktorom som po nastartovani a spusteni logovania zacal postupne spustat vsetky spotrebice.
http://leteckaposta.cz/750514935
prosim pomozte mi najst chybu, alebo aspon keby mi niekto povedal kde fakt najdem v ktorom bloku zatazenie alternatora. diky
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
akurat ze pred vymenou som mal dnuka zapozicany bosch 120A a ten isiel v pohode...
kde mam ktoru svorkovnicu skontrolovat?
kde mam ktoru svorkovnicu skontrolovat?
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
myslis na konektor pri akumlatore? ten som skontroloval a vsetko sa zda byt OK...premeral som kabel medzi konektorom alternatora a konektorom velda akumlatora a su OK...pri nastartovanom aute na cervenom kabliku nemam napatie a na modrom je asi 13,5V...ked chybu vymazem objavi sa znovu...da sa vymazat iba pri vypnutom motore a potom sa objavi az po par kilometroch...kedy ako.. niekedy 5 niekedy 25...
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
To ze je na modrom 13,5V a cerveny je hluchy je chyba. Pravdepodobne to nedobija.
Tie 2 alternatory by mali byt kompatibilne, ale ked som hladal ten Bosh alternator, tak zakazdym bolo uvedene ze je iba na O2 a nesedi s kodom tvojho motora.
Pre O1 by to mal byt tento alternator:
Tie 2 alternatory by mali byt kompatibilne, ale ked som hladal ten Bosh alternator, tak zakazdym bolo uvedene ze je iba na O2 a nesedi s kodom tvojho motora.
Pre O1 by to mal byt tento alternator:
Kód: Vybrat vše
http://www.cc-autodily.cz/alternator-120a-bosch
je to mozne ze je na O2 ale sadol tam ako serbel na rit..v.setko je take iste ako na 120ke akurat ze to robi tento problem...zacinam pochybovat ze bude problem v elektroinstalacii lebo fakt pred prehodenim vsetko fachcalo...akurat po vymene zacal tento problem....uvidime co na to povie pan predavacCrouxe píše:To ze je na modrom 13,5V a cerveny je hluchy je chyba. Pravdepodobne to nedobija.
Pre O1 by to mal byt tento alternator:Kód: Vybrat vše
http://www.cc-autodily.cz/alternator-120a-bosch

WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
nechce to ist...sksual som uz vselico ale nechce sa to rozbehat 

WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
premerane, skontrolovane vsetko OK....chystam sa napojit na kable funkcny alternator, nastartovat auto a roztocit aletrnator vonkua pozriet na diagnostike ci to ukazuje udaj o zatazeni....iny napad uz nemam...Tomas.cz píše:Celý Lakatoš musim rozdělat, celý...![]()
Já bych se hlavně podíval na konektor na startérem, pokud máš klimu je 4 polový, dva tlustší kablíky jsou a klimu a dva tenší na altík ( vedou pak do jeho svorkovnice ) občas se stane, že se uklepou, koukni na to.
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
- martinsidlo
- Aktivista
-
- Aktivista