zdravim kamarat ma kuriozny pripad a potrebuje ho vyriesit dufam ze mu pomozete..ma passat b5.5 combi mal na aute pokaze ne obydvoje zadne dvere vobec sa mu nedaju otvorit zadne dvere zvonku iba zvnutra bol na umyvarke vysaval auto a druhy kamarat nevedel ze sa mu nedaju otvorit zvonku zadne dvere a ako ich mal otvorene zapnul detske poistky takze uz sa nedaju ani zvnutra ani zvonku otvorit...poradte mu prosim vas ako ma dat nazat tie detske poistky..alebo ako to ma otvorit..dik za odpovede
Zvonku mu nejdu otvorit z toho dovodu, ze ma zrejme roztrhnute lanko. Treba demontovat tapacire dveri a pohrat sa s tym zamkom zvuntra. Ina moznost nie, pokial nechce rozrezat obidvoje dvere.
Crouxe píše:Zvonku mu nejdu otvorit z toho dovodu, ze ma zrejme roztrhnute lanko. Treba demontovat tapacire dveri a pohrat sa s tym zamkom zvuntra. Ina moznost nie, pokial nechce rozrezat obidvoje dvere.
nad tym rozmyslal ale tapacir je prisrobovany a ked su dvere zamknute tak sroby su schovane...
Crouxe píše:Zvonku mu nejdu otvorit z toho dovodu, ze ma zrejme roztrhnute lanko. Treba demontovat tapacire dveri a pohrat sa s tym zamkom zvuntra. Ina moznost nie, pokial nechce rozrezat obidvoje dvere.
nad tym rozmyslal ale tapacir je prisrobovany a ked su dvere zamknute tak sroby su schovane...
Nebol som si isty, ci su tam sroby ale predsa su tam. Napr. stiahnut okna, demontovat vonkajsie tesnenie a skusit otvorit ten zamok s drotom.
Pokud by byl jen utržené resp. povolené to lanko, tak bych vyvrtal větší díru do záslepky vedle kliky a tam by se na lanko dalo jednoduše dostat no a pak jen vyměnit krytku té záslepky.