Zdar.. Mám problém u své Galaxy pořád líta napínák řemenu a dělá to na volnoběh nepříjemnej zvuk a popiskuje i řemen pokud lehce zvýším otáčky tak je klid.. Už jsem měnil řemenici na klice i řemen
Tampajs píše:Zdar.. Mám problém u své Galaxy pořád líta napínák řemenu a dělá to na volnoběh nepříjemnej zvuk a popiskuje i řemen pokud lehce zvýším otáčky tak je klid.. Už jsem měnil řemenici na klice i řemen
Ford Galaxy I Ghia 1.9 TDi AFN 81 kW
Škoda 110L
Hyundai Elantra 2.0CRDi
Ford Transit 2,5TD
Fiat 127 MKI
VW Touareg 3.0 TDi
hansdob píše:mám tady pravidelně jedno ahu na servis a dělá totéž ale je tam altík bez volnoběžky a tak čekám kdy lehne a dám altec s volnoběžkou a uvidíme
Přesně mám taky altík bez volnoběžky.. Tak to zkusim dřív než lehne
Taky sem dělal AHU a nebyla tam! Vyměnil sem napínak na hokejce, zlepšilo se to ale stále jo nebylo ono! Uložení hokejky bylo ok
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
Mohlo se stát, že někomu předtím se volnoběžka vysypala a nechtěl investovat do nové. Tak tam dal pevnou řemenici (je o mnoho levnější). A teď s tím jsou problémy.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008) Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012) Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Ako spoznať či tam volnobežka je či nie? Iba pri vypnutí motoru či sa vnútry rotor hneď zastaví alebo sa postupne dotočí? Mám tiež AHU môžem odfotiť ale sám netuším či volnobežku mám či nie.