Studený bíle čoudí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Studený bíle čoudí
Golf IV 1.9 TDI motor ALH špatně spaluje (za studena po nastartování bíle čoudí) po zahřátí se to zlepší a již tolik nečoudí. Byla provedena výměna hydroštelů, vstřikovacího čerpadla a trysky byly na opravě. Tlaky jsou 25-30 a strartuje dobře
- milansilvia
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
-
- Aktivista
mi tak přijel borec čumíme na blok a kolega říká
dyt je tam díra jak do piče
z toho auta vylezl mladíček tak 16 let a hlásí
a kde to je, to mě zajímá jak vypadá díra do piče
v duchu jsem se tomu smál tak půl roku

dyt je tam díra jak do piče
z toho auta vylezl mladíček tak 16 let a hlásí
a kde to je, to mě zajímá jak vypadá díra do piče
v duchu jsem se tomu smál tak půl roku

Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 26 čer 2012, 17:32, celkem upraveno 1 x.
-
- Aktivista
já sleduju i prach pokud nepráší může kouřit za studena a nebo se pak při mínus patnácti motor jen mele, co si pamatuju tak staří fotři dávali tak dvacet čísel před trysku ruku a ktyž byla mokrá věděli,jericho-3 píše:Mě taky zaujalo, co to je trysky po opravě..Tam jde pouze upravit vstřikovací tlak, ale tryska je buď dobrá nebo špatná..To není V3S , aby se čistily zasrané díry trysky..
mám tlakovačku motorpal jihlava, já se ted taky rozhulil za studena, sdi fábka trošku karbonu na tryskách naložil jsem je do acetonu a přejel tupým nožem,
už nesmrdím

-
- Aktivista
někde je šetřit totál kravina, jsou ale pekáče kde jsou trysky pořád v ceně a nikdo to nedá,jericho-3 píše:Taky mám tuhle starou vraždu a na základ to stačí..Jde taky o sluch, jakmile nevrzne i když neteče má nejlepší za sebou..Nešetřil bych na nich,. je to dobrá investice..
jsem nedávno poslal do boše borce s korzou motor japonec a prej 16.OOO tak ho málem křísili