Ahoj mam olej okolo EGR je tam toho celkom dost je to motor 1.9TDI 81kw ASV. Prikladam foto ako to vyzera a rad by som vedel co mi odporucate vycistit a pretesnit popripade nieco ine (kedze mam rocnik 2004 tak po odpojeni podtlakovej hadicky mi hned vypisuje emise do dielne). Este mam jeden neprijemny postreh ze auto mi v poslednom case pri akceleracii stratil vykon pri vyssich otackach po znovunastartovani OK moze to byt tymto???? Dakujem
Fantik píše:To je jedno kolik má, prostě je to na výměnu, první bych vyměnil EGR a pak nalogoval co se tam ještě děje, padání do nouzáku může způsobit víc věcí
OK ale nepomohlo by to dat dole precistit a vymenit to tesnenie lebo mne sa zda ze prave tam to pusta olej. A ked uz menit aky tam odporucate dat a odkial za dobru cenu a nech to vydrzi. A ci by nebolo najlepsie to uplne odstavyt (len ci sa da upravyt soft aby mi to nevyhodilo hlasku
http://www.youtube.com/watch?v=VUxKIAtc ... re=related Len sa mi honi hlavou este jedna vec ked je vadny preco mi to neukazuje na palubke? lebo ked ho odpojim tak hned mam hlasku. No nic idem za mechanikom a dame to asi dole
Většinou ten olej prolíná těma dirkama takže netěsní to na hřidelce, takže máš 2 varianty, buď to odstavit tak jak to tu pár lidí vyřešilo vyjmutím hřidelky a do díry která tam zůstane tak udělaj závit a dají šroub + odstavení v softu, nebo dáš novej EGR
Tak a EGR je OFF. Dali sme to dole a co tam bol bordel za tych 130tkm tak je to neuveritelne skoro 1cm vrstva na nasavani vzduchu. Zatial sa to len zaslepilo a palubka nic nezistil aspon zatial Tak pochodim este taky tyzden a pojde to cele dole pekne sa precisti.
Tak toho sa bojim Tak zatial som presiel na skusku nejakych 5 km na plny plyn a nic. A preco sa nerozsvieti ked klapka nechodila uz bola stale otvorena?
Tak napokom predsa sa kontrolka rozsvietila (emisie do dielne) Moja otazka znie ked tam necham zaslepku da sa tu hlasku odstranit respektive aby to nebralo ako poruchu???