kolik z toho pujde dostat koni??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kolik z toho pujde dostat koni??
zdravím sem nováček u Dieselových přeplňovaných motorů.
Vlastním vůz škoda octavia 1.9TDi s motorem AGR, na motoru jsou namontovány vstřiky PowerPlus 764 a teď bude turbo z motoru 1.9Tdi PD (ASZ), turbo má předělanou podtlakovou regulaci na tlakovou, je tam upravený vedení vzduchu a intercooler. v plánu je čip.
zajimalo by mě kolik koníčku by ta úprava dokázala?
děkuji za postřehy a návrhy.
Vlastním vůz škoda octavia 1.9TDi s motorem AGR, na motoru jsou namontovány vstřiky PowerPlus 764 a teď bude turbo z motoru 1.9Tdi PD (ASZ), turbo má předělanou podtlakovou regulaci na tlakovou, je tam upravený vedení vzduchu a intercooler. v plánu je čip.
zajimalo by mě kolik koníčku by ta úprava dokázala?
děkuji za postřehy a návrhy.
C čidlo je pro Tebe zbytečné, je to čidlo tlaku vzduchu, já mám jestě B-čidlo a v pohode, záleží na tlaku kolik budeš tlačit , ale VA je stejne tak na 1,4 bar aby neco vydrželo , ja mam pri tomhle tlaku 125kW bez kouře ... jestli bude prumer 5O tak to bude naprd , protoze v serii je prumer tusim 53, ale možná se mýlím.
VW Caddy 2,0TDI 75kW DFSD 2018
1,4 je na VA skoro seriovej tlak, zvladne vic a tudiz musi bejt C cidlo.... zrovna tak nevim proc pises ze je jedno ,jestli jsou tam Sprint nebo PP 764LuckyTDi píše:C čidlo je pro Tebe zbytečné, je to čidlo tlaku vzduchu, já mám jestě B-čidlo a v pohode, záleží na tlaku kolik budeš tlačit , ale VA je stejne tak na 1,4 bar aby neco vydrželo , ja mam pri tomhle tlaku 125kW bez kouře ... jestli bude prumer 5O tak to bude naprd , protoze v serii je prumer tusim 53, ale možná se mýlím.

autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Tel.774 225538
S VA stejne neudělá víc jak 170PS na seriovym cerpadle a na to stačí v pohodě FB S764 ... osobně to v autě mám, neprosazoval bych něco co nemam odzkoušené .... C čidlo zbytečné a v serii tlačí VA na 96kw TDi 1,3bar .... zip2010 má pravdu , koukni na grafy .... tady pridám jeden muj se FB S764, VA hybrid, FMIC ...sniper-- píše:1,4 je na VA skoro seriovej tlak, zvladne vic a tudiz musi bejt C cidlo.... zrovna tak nevim proc pises ze je jedno ,jestli jsou tam Sprint nebo PP 764LuckyTDi píše:C čidlo je pro Tebe zbytečné, je to čidlo tlaku vzduchu, já mám jestě B-čidlo a v pohode, záleží na tlaku kolik budeš tlačit , ale VA je stejne tak na 1,4 bar aby neco vydrželo , ja mam pri tomhle tlaku 125kW bez kouře ... jestli bude prumer 5O tak to bude naprd , protoze v serii je prumer tusim 53, ale možná se mýlím.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=15
VW Caddy 2,0TDI 75kW DFSD 2018