Nehoda
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nehoda
Zdravím.Pred 2 tydny jsem mel autonehodu (pan se rozhodl ze zniceho nic odboci z praveho pruhu ktery neni odbocovaci prez levy v kterem jsem jel a jaksi si nevsiml ze v tom pruhu jedu)uznal vinu do protokolu a odjel s tim ze protokol nechce at si ho necham a vyridim si to ja ze pospicha.Nicmene 2 dny na to se ozval ze by odeme tu kopii protokolu chtel ze se to vlastne stalo jinak nez to napsal do protokolu.Ted byl napojistovne a rekl ze s vinou nesouhlasi.Poradi nekdo co stim a jak dohnat vinika k odpovednosti?Jen dodam ze policie se nevolala protoze skoda velka nebyla a na vine jsme se na miste nehody shodli.Dik
-
- Přispěvovatel
Předpokládám, že je protokol správně vyplněn, tedy zakřížkován u něj bod 10 a 13, u tebe bod 9, vyplněn počet křížků, zakreslená situace a podepsán. Vhodné je taky mít uznané a podepsané zavinění a fotodokumentaci, připadně video z jednání, kde vinu přiznává.
Pak se stačí obrátit na jeho pojišťovnu, kde by neměl být problém. Pokud to tedy bude nadále popírat, může dojít až k soudu, ale za předpokladu výše uvedeného bys měl mít všechny trumfy v ruce.
Pak se stačí obrátit na jeho pojišťovnu, kde by neměl být problém. Pokud to tedy bude nadále popírat, může dojít až k soudu, ale za předpokladu výše uvedeného bys měl mít všechny trumfy v ruce.
-
- Aktivista
Jestlize je takova mrcha, oplat mu to stejnou minci aneb na hruby pytel, hruba zaplata. Pokud nema jakykoliv dukaz, ze jsi mu protokol slibil a ze ho neprevzal, tvrd, ze ho prevzal a ze pokud ho zasantrocil, pak to jen hovori o tom, jak k te cele akci pristupuje. On bude za neseriozniho (coz ve skutecnosti opravdu je) a budou s nim i tak jednat. Ty mas v ruce "lejstro", coz je dokladem toho, co se stalo, kde oba stvrzujete podpisem, ze o, na cem jste se shodli se tak stalo.
Druhou otazkou je, zda ten jeho podpis je jeho podpisem, zda Ti neudelal nejakou skrabanici.
Jen doufam, ze mas nejake fotky, ktere dokazuji to, co je zapsano v protokolu.
Druhou otazkou je, zda ten jeho podpis je jeho podpisem, zda Ti neudelal nejakou skrabanici.
Jen doufam, ze mas nejake fotky, ktere dokazuji to, co je zapsano v protokolu.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Nechci vám brát iluze, ale to, co se sepíše po nehodě je v podstatě v dalším jednání na h*vno
... to už tady bylo i s policajtama.... pán byl po nehodě v šoku atd.
Nicméně chování pojišťoven je čím dál "lepší" tudíž vřele doporučuji volat policii vždy, nehledě na škodu...
Doufám, že máš situaci nafocenou, palubní kameru, nějaké svědky atd.... připrav se na soud
Na tohle je ideální mít DAS
... to už tady bylo i s policajtama.... pán byl po nehodě v šoku atd.
Nicméně chování pojišťoven je čím dál "lepší" tudíž vřele doporučuji volat policii vždy, nehledě na škodu...
Doufám, že máš situaci nafocenou, palubní kameru, nějaké svědky atd.... připrav se na soud

Na tohle je ideální mít DAS
GIV Variant TDi ???kW
-
- Přispěvovatel
Není to pravda.Slavkov píše:Nechci vám brát iluze, ale to, co se sepíše po nehodě je v podstatě v dalším jednání na h*vno
Nesmysl. Dal bych ti to zaplatit jako v Rakousku.Slavkov píše:Nicméně chování pojišťoven je čím dál "lepší" tudíž vřele doporučuji volat policii vždy, nehledě na škodu...
To je.Slavkov píše:Na tohle je ideální mít DAS
-
- Přispěvovatel
???GeneHawkins píše:Není to pravda.Slavkov píše:Nechci vám brát iluze, ale to, co se sepíše po nehodě je v podstatě v dalším jednání na h*vnoNesmysl. Dal bych ti to zaplatit jako v Rakousku.Slavkov píše:Nicméně chování pojišťoven je čím dál "lepší" tudíž vřele doporučuji volat policii vždy, nehledě na škodu...To je.Slavkov píše:Na tohle je ideální mít DAS

Hmm... samozřejmě je to pravda, trochu se zajímej o to, jak pak probíhá řízení.
Trochu koukej, možná pochopíš až třeba Rolins vyklouzne díky procesnímu pochybení PČR při dokumentaci nehody... pak i posudky znalců se nemají o co opřít... a to byla u smrtelné nehody PČR... žádný trapný záznam o nehodě
Nejsme v Rakousku
... a samozřejmě nic platit nebude. Odhad škody je jedna věc, zranění druhá, pocit, že je pod vlivem třetí, poškození věci třetí strany čtvrtá, poškození komunikace pátá atd. Takže nešiř bludy bez kontextu. Samozřejmě, že pokud si štrejchnete zrcátky, tak máš pravdu.
Samozřejmě, že DAS je DAS... a pokud možno do jejich příjezdu nemluvit

GIV Variant TDi ???kW
ty seš od policie ?GeneHawkins píše: Nesmysl. Dal bych ti to zaplatit jako v Rakousku.
nezlob se na mě ,ale žiješ v čr kde je národní sport "omrdat druhýho"
takže pokud nebude uražený zrcátko , škrábnutej nárazník na felicii , nebo jakákoliv škoda co pořešim z vlastního za 1000,- na vrakáči tak prostě tu policii která je placená z daní zavolám

ůplně stejným spůsobem jako zavolám hasiče když prorazim vanu
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

-
- Přispěvovatel
A k čemu byla zřízena policie? Prosím vyjmenuj alespoň to nejdůležitější. A aby to bylo komplet, nezapomeň taky na městskou policii. To bude obzvláště zábavné.GeneHawkins píše:Ne, já nejsem od policie. Já platím ty daně, za který si vy necháte policii sloužit k soukromým účelům. Možná tomu nebudete věřit, ale k tomu policie zřízena nebyla. Myslím, že zaplatit si takovou službu, by bylo zcela namístě.
VW Sharan
1.9 TDI PD
1.9 TDI PD
zřizovatelem policie je státGeneHawkins píše:Ne, já nejsem od policie. Já platím ty daně, za který si vy necháte policii sloužit k soukromým účelům. Možná tomu nebudete věřit, ale k tomu policie zřízena nebyla. Myslím, že zaplatit si takovou službu, by bylo zcela namístě.
policie je právní zmocněnec státu a má hajit práva,zdraví,majetek občanů

--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

-
- Přispěvovatel
Přečti si, jaké jsou úkoly policie, např. tady.
Sepisování protokolů pro pojišťovnu k nim rozhodně nepatří.
Sepisování protokolů pro pojišťovnu k nim rozhodně nepatří.
ale zkušenost je jiná,policie je dnes komerční záležitost.
řešej jen pokuty a pokud potřebuješ něco vyřešit,pachatele jim nabídneš jak na podnose,je to pro ně zbytečná práce,několik vlastních zkušeností.
v jednom případě mne přesvědčovali že se jedná o občanskoprávní spor,že oni nic zapisovat nebudou,jednalo se o pojištovací podvod,kdy majitel manipuloval se zustatkovou hodnotou vozu,kterou já ohodnocoval.
dále zloději nafty v areálu,kde nemají co dělat a felda plná kanystrů,nechali je odject,bez jakéhokoliv sepsání protokolu.
a naposled mne na place ohrožovalo 5 típků,násilim mne chtěli obrat o peníze,zásahovka přijela ihned,super,ale jeden z těch příslušníků se mi snažil vnutit že na loupežný přepadení to není,tak co tedy už?!!!
ale jak se jedná o pokuty tak jsou mršky pylný jak včelky.
řešej jen pokuty a pokud potřebuješ něco vyřešit,pachatele jim nabídneš jak na podnose,je to pro ně zbytečná práce,několik vlastních zkušeností.
v jednom případě mne přesvědčovali že se jedná o občanskoprávní spor,že oni nic zapisovat nebudou,jednalo se o pojištovací podvod,kdy majitel manipuloval se zustatkovou hodnotou vozu,kterou já ohodnocoval.
dále zloději nafty v areálu,kde nemají co dělat a felda plná kanystrů,nechali je odject,bez jakéhokoliv sepsání protokolu.
a naposled mne na place ohrožovalo 5 típků,násilim mne chtěli obrat o peníze,zásahovka přijela ihned,super,ale jeden z těch příslušníků se mi snažil vnutit že na loupežný přepadení to není,tak co tedy už?!!!
ale jak se jedná o pokuty tak jsou mršky pylný jak včelky.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
-
- Přispěvovatel