kde sehnat aktualizace na vag??

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
daor
Sběrač informací
Odpovědi: 0

kde sehnat aktualizace na vag??

Příspěvek od daor »

nemohl by mi někdo pomoci?? mam diagnostiku vaq - com tu novou verzy pro usb kabely a potreboval bych rozšíření na autoservis a nějaky akční členy nemohl by mi nědo pomoci co stím předšm moc dekuji
MAX
Přispěvovatel

Příspěvek od MAX »

A jakou máš verzi, poslední je 607 a ta je tady: http://www.pc-autodiagnostika.cz/up_date.php
daor
Sběrač informací

Příspěvek od daor »

mam tu 607 uplne v zakladni verzy apotreboval bych jestli je mozno ete nani sehnat kodovani autoklíčů autoradií a č tení jednotlivych akčních členu ... co sem prochazel diž sem připojoval moje auto tak tam mam jen čytení paměti zavad vymazání a to je asi tak všechno
daor
Sběrač informací

Příspěvek od daor »

a diky moccc
MAX
Přispěvovatel

Příspěvek od MAX »

Až k té 607 připojíš kabel s licencí, tak budeš mít přístup ke všem funkcím.
daor
Sběrač informací

Příspěvek od daor »

ja mam prave kabel s licenci ale mam tam jen vypis chyb a spoustu toho je tam omezenyho.. je mozny dibych ktomu koupil jinej kabel ze by se to mohlo tedy otevrit?? ja mam kabel typu hex usb (dural inteligent k iterforface)
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

daor píše:ja mam prave kabel s licenci ale mam tam jen vypis chyb a spoustu toho je tam omezenyho.. je mozny dibych ktomu koupil jinej kabel ze by se to mohlo tedy otevrit?? ja mam kabel typu hex usb (dural inteligent k iterforface)
Pokud máš kabel s licencí, tak bys nic omezeného neměl mít. Ledaže máš kabel s licencí na jinou jazykovou mutaci. Mimochodem, zkoušel jsi se dotázat tvého prodejce? Zní to možná neuvěřitelně, ale ve většině případů je to spolehlivější a rychlejší způsob jak vyřešit problém, protože kdo jiný než tvůj prodejce by měl lépe vědět, co máš vlastně za kabel a na co je či není licencován.
daor
Sběrač informací

Příspěvek od daor »

**** link smazán *****

Máš zavirovaný počítač, jestli jsi to sem nehodil schválně. Admin

no muj prodejce mi odpovedel na to ze je to neomezeny a ten program. ale ze je to omezeny kambele. ze kazdej kabel dovoluje jiny funkce myslis ze by se dal sehnat nejyk kabel co by mi dovolil vic?? funkci za nejakou dobrou cenu? jako ten muj kabel je licencovanej.
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

daor píše:***** smazáno ******* Admin

no muj prodejce mi odpovedel na to ze je to neomezeny a ten program. ale ze je to omezeny kambele. ze kazdej kabel dovoluje jiny funkce myslis ze by se dal sehnat nejyk kabel co by mi dovolil vic?? funkci za nejakou dobrou cenu? jako ten muj kabel je licencovanej.
neotevirat, je tam trojsky kun...
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

daor píše:**** link smazán *****

Máš zavirovaný počítač, jestli jsi to sem nehodil schválně. Admin

Nějak mi to nesedí. Buď máš licenci a funguje vše, nebo nemáš licenci a program funguje v shareware-režimu, tzn. značně omezeně. Nic mezitím neexistuje.

Pokud chceš mít plnou licenci, tj. aby zcela fungovaly všechny CZ a ENG verze, včetně těch budoucích, tak doporučuji HEX-CAN-USB 607CZ, třeba tady:
http://www.motordiag.cz/motordiag/produ ... kabely/023

Levněji to seženeš jen těžko a pokud ano, bude se jednat na 99% o plagiát, takže opět bez záruky na fukčnost a navíc s rizikem, že příští verze VAG-COM ti kabel umrtví!
daor
Sběrač informací

Příspěvek od daor »

a diz bych chtel jinou licenci musim koupit celej kabel jestli se nepletu co
MAX
Přispěvovatel

Příspěvek od MAX »

daor píše:a diz bych chtel jinou licenci musim koupit celej kabel jestli se nepletu co
No, jestli to chceš rozšířit na autoservis jak jsi v úvodu psal, tak bych vzal asi doporučení vaguse. V autoservisu se ti investice brzy vrátí.
daor
Sběrač informací

Příspěvek od daor »

ja jsem ravě uvažoval co koupit jestli ten autoservis. mužu sejen zeptat co asi tek zhruba ten autoservis umi?? ja pravě dělam jen na boschy a domu sem pořeboval vaga tak pravě ty jeho funkce uplně do detajlu neznam
MAX
Přispěvovatel

Příspěvek od MAX »

Tak jinak, píšeme každý o něčem jiném. Ty zřejmě myslíš nějakou verzi Vag Comu autoservis, ale taková není. Je pouze prográmek autoservis na vedení zákazníků. Já zase píšu že když máš AUTOSERVIS, myslím dílnu na opravu aut, tak se ti vyplatí to koupit v plné verzi.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“