Zdravim mam taky problem ze passat tdi 2007 bxe pri preradovani ked este turbo tlaci a stlacim spojku teda povoli tlak a idem preradit tak zahuci v momente stlacenia spojky takym tenkym zvukom ktory poriadne pocut aj do kabiny ... olej samozrejme zerie ale v norme (cca 1L - 15000 km) ... ked najprv pred preradenim povolym z plynu a pockam sekundu dve (klesne tlak) tak sa to nestane
nemal niekto z vas podobny problem s tymto motorom resp co by to mohlo sposobovat ? podla googlu som takmer nic nenasiel
mam presne toto iste auto aj rok a robi to tiez presne pri preradovani....je to zvuk ako piskanie turba...dobeh.....neviem cim to je, mozno by sa to dalo osetrit zmenou nejakej mapy.....
normalne by to bolo vtedy keby vydes z predajne s autom a robi to ... ale kedze je to problem ktory sa objavi casom, vacsinou az po prejdeni 100.000 km, ide o opotrebenie nejakej suciastky ... aj ked je to BEZNE a trpi tym vela passatov neznamena ze to je normalne lebo verim ze na kazdom aute neni ten zvuk uplne rovnaky niekde hlasnejsi niekde menej ... dufam ze suhlasite takze mna nezaujima ci to je bezne ani komu robi to iste a komu to nevadi ale ktora cast motoru to sposobuje
to: 5p33dy ....nj mas pravdu...brat ma tento isty motor v O2 ...kupena funglovka najazdenych cca 50 000 km je tam naznak toho pisklaveho zvuku...by som povedal ze je to zvuk toho turba
no pozor... zvuk turba mi nevadi - teda nie ten pisklavy ten mam rad kedze ho pocut len zvonku ale toto je hlasne hrube zahucanie ... nieco ako sova robi to pri nahlom poklese tlaku (teda v zatazi pred preradenim, po vyslapnuti spojky) a je to ozaj hlasne
neviem ci si cital moj predosli prispevok aky je rozdiel medzi vlastnostou a vadou, tak teda neviem ci myslime to iste (NENI TO PISKANIE) lebo ja poznam viac aut s BXE motormi ktore to nerobia a tak isto to nerobi auto ktore ma 20000 km takze neviem ci je to vlastnost alebo skor vada ...