sharan-nejde diagnostika+oprava centralu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
sharan-nejde diagnostika+oprava centralu
Ahojte...
vw sharan 2002,1.9tdi -auy
Auto je pojizdne,ale nejde nacist ani jedna r.j.,napajeni obd zas.je ok...ale nemohu se spojit....
Muzete mi nekdo poradit???
Diky
vw sharan 2002,1.9tdi -auy
Auto je pojizdne,ale nejde nacist ani jedna r.j.,napajeni obd zas.je ok...ale nemohu se spojit....
Muzete mi nekdo poradit???
Diky
Naposledy upravil(a) VPetr dne 28 srp 2012, 11:21, celkem upraveno 1 x.
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
jj.pojistky ok...je mozne ze by to mohlo blbnout kvuli komfortni jednotce??? Nebot central zije svym zivotem....nejde dalka,pri zmacknuti tlacitka na dverich zamk.se zamknou dvere ale uz to nejde otevrit..zkousel jsem dalku prispusobit rucne a take nejde....
Je mi divne ze pokud by byl komfort.v riti,ze by neslo nacist vubec nic...??? chjo
Je mi divne ze pokud by byl komfort.v riti,ze by neslo nacist vubec nic...??? chjo
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Nevim o tom...pozeptam se....myslim ze pokud by byli budiky ci gatway ko tak by mohlo sice auto jezdit,ale asi by neslo nacist cemuz toto odpovida.Ale to zatim vylucuji nebot problem je v centralu.
Prijde mi divne ze by kvuli komfortu neslo nacist vubec nic...musim se tedy do toho komfortu kouknout.
Prijde mi divne ze by kvuli komfortu neslo nacist vubec nic...musim se tedy do toho komfortu kouknout.
-
- Přispěvovatel
Mne napriklad neslo nacitat octaviu I, ziadna rj sa neozvala tak som zacal postupne odpajat riadiace jednotky az som sa dostal k airbagovej, ked som ju odpojil tak uz islo nacitat vsetko.Este pripoj hex-can na auto a daj vo vcds urobit test kabla, tam ti vypise ci nemas nahodou skratovanu k-linku na +12v alebo na kostru.