jaky setrvak ???

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

johny M
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

jaky setrvak ???

Příspěvek od johny M »

zdravim, mam Sup 96kw AWX 5ti kvalt a s nejvetsi pravdepodobnosti mam uz skoro po smrti setrvak, pri jizde po meste, castejch rozjezdech se mi pri rozjizdeni cely auto rozklepe. Chci menit spojku i se setrvakem ale rad bych tam dal jednohmotu. Chci se zeptat jestli tam vubec nejakej jinej pasuje? dik
scream
Přispěvovatel

Příspěvek od scream »

nekdo bude muset upresnit, ale nenapada me auto s motorem podyl a jednohmotovym setrvakem.
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

tvůj Sup by měl mít spojku 228mm, nějaký starý A4 měli jednohmotu, ta by tam měla pasovat, každopádně musí být z podélně uloženýho motoru, jelikož ten má ozubení pro startér na druhé straně, tedy k motoru
teď jsem koukal do Etosu a měl by to být tento 026 105 269L, v repasované verzi origo za 2900,- bez DPH a k tomu samozdřejmě příslušnou sadu spojky
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

Jo starý 1Z měly spojku 228 mm, aale jestli tam půjde , těžko říct. A80 r.v. 93 1,9TDI.
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

jednohmotu by měli mít i první Passaty B5, ten co jsem našel je z B5 mot. AHU
Mitko
Sběrač informací

Příspěvek od Mitko »

Na tejto linke:
http://www.dieselschrauber.de/GKB.html najdete parametre starsich prevodoviek, pouzivanych v VW, aj s informaciou o zotrvacnikoch.

Tu zase:
http://www.dieselschrauber.de/vw_zuord.html zasa najdete priradenie prevodoviek k jednotlivym motorom.

Este by som rad poznamenal, ze za tie udaje nerucim, nie su z mojej hlavy, iba som ich sem posunul.To nemecke forum zatial vyzera doveryhodne, a uvedene linky su tam uz pomerne dlho. Ale minulosti sa stalo, ze aj sudruhovia z NDR urobili chybu.....
Naposledy upravil(a) Mitko dne 29 bře 2007, 13:20, celkem upraveno 3 x.
Passat Variant 1.9 TDi, 85kW, ATJ, r.v.2000
johny M
Přispěvovatel

Příspěvek od johny M »

A kde se da koupit ten origo repasovanej setrvak?
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

třeba ve škodovce 026 105 269LX
johny M
Přispěvovatel

Příspěvek od johny M »

Jsem z Prahy, zkusim se stavit na Jarove, ale myslel jsem ze tam maj jen funglovky
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

od funglovky ho nerozeznáš, je to repas dělanej fabrikou, proto je na konci toho čísla X
xpassat
Sběrač informací

Příspěvek od xpassat »

Mitko píše:Na tejto linke:
http://www.dieselschrauber.de/GKB.html najdete parametre starsich prevodoviek, pouzivanych v VW, aj s informaciou o zotrvacnikoch.

Tu zase:
http://www.dieselschrauber.de/vw_zuord.html zasa najdete priradenie prevodoviek k jednotlivym motorom.
Z uvedených tabulek tedy plyne, že B5 AFN 81kW nemá dvouhmotu???
Zatím mně každej tvrdil že má :?
Mitko
Sběrač informací

Příspěvek od Mitko »

Skus sa pozriet na typ prevodovky, ktoru mas v aute naozaj namontovanu. Typ najdes na stitku (nalepke) vybavy, ktory je nalepeny v servisnej knizke, a/alebo v zadnom kufri ( aspon pri B5 variant).
Passat Variant 1.9 TDi, 85kW, ATJ, r.v.2000
xpassat
Sběrač informací

Příspěvek od xpassat »

Mitko píše:Skus sa pozriet na typ prevodovky, ktoru mas v aute naozaj namontovanu. Typ najdes na stitku (nalepke) vybavy, ktory je nalepeny v servisnej knizke, a/alebo v zadnom kufri ( aspon pri B5 variant).
Na žádnej štítek koukat nemusím, dle výše uvedených tabulek nemá ani jedna z převodovek v sestavě spojku s dvouhmotou u B5 AFN :P
Pampaliny
Přispěvovatel

Příspěvek od Pampaliny »

No pokud se nepletu, tak ja mam prevodovku DUK a podle tabulky tam taky nemam mit dvouhmotu.. a mam, ted jsem ho menil..
tomáš karbus
Aktivista

Příspěvek od tomáš karbus »

přesně ja mam doma tez afn s jednohmotou a pritom vim ze vetsinou je dvouhmota tem tabulam se moc verit neda
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“