[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" Magicar M880AS CAN BUS - DP forum
Zdar chlapy
Magicar M880AS CAN BUS http://autoalarmy.heureka.cz/autoalarm-magicar-m880as/
co myslíte zvládnu montáž sám jedná se o auto ceat cordoba r.v.99 1.9tdi mám aji kamoše co ma školu takže umí s elektrikou ale nikdy v autě nic nedělal
EX: seat cordoba sx 81kw + chip na 105kw r.v. 99 motor afn
Audi A4 B6 1.9 tdi 96KW AVF
Montáž možno zvládne ale CAN-BUS zbernicu na SEATE r.v.1999 bude hladať dosť dlho . Ten alarm máš v nadpise uvedený s CAN-BUS.
Magicar bez CAN-BUS ale zvládne ak sa vyzná v el .schématách áut. Upozorňujem ale, že každá automobilka má svoj systém el. schémat a aj čítanie z ních je rôzne .
Milujem franciu .
delong píše:Montáž možno zvládne ale CAN-BUS zbernicu na SEATE r.v.1999 bude hladať dosť dlho . Ten alarm máš v nadpise uvedený s CAN-BUS.
Magicar bez CAN-BUS ale zvládne ak sa vyzná v el .schématách áut. Upozorňujem ale, že každá automobilka má svoj systém el. schémat a aj čítanie z ních je rôzne .
Milujem franciu .
EX: seat cordoba sx 81kw + chip na 105kw r.v. 99 motor afn
Audi A4 B6 1.9 tdi 96KW AVF
dělal jsem si 870can s dálk. startem na O2face a bylo to peklo, ty can převodníky nikdy nefungují na 100%
Kdyžtak to kup na www.levnealarmy.cz a do poznámek si dej na jaké auto to budeš montovat a pošlou ti společně schéma na tvoje auto.
ty magicary nejsou bohužel žádná sláva a navíc pager má prd dosah. je to spíš hezká hračka než aby to k čemu bylo
kup si radši jablotron... s gsm, na mobil ti to zavolá kamkoliv
navíc - dálkový start - u tdi na nic..tdi může vrčet na volnoběh jak dlouho chce a nezatopí.. leda bys měl bufíka a ten by se taky pustil, pak jo... jinak to smyslu nemá, jen další věc co se může pokazit
Presne to som mu chcel aj ja napísať ale myslel som si že ma "zdrbe" tak som radšej ticho .
Jablotron to je už iná káva. Tie montujem s radosťou už asi 15 rokov a bez problémov. A ešte nebola ani jediná reklamácia .
Zase s tym Magicarom dostane dalsie funkcie komfortu, ako kontrola zamknutia dveri, automaticke dotahovanie okien pri zamknuti... Jablotron CA-1802 Athos GSM ma zena v Audi A2 (tam iny alarm namontovat nesiel) a az na to ze musis zakazdym pisat SMS ked nieco po tom chces je to bezproblemovy alarm, ja mam v Octavke Magicar M100AS
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Ja mam v aute taky Magicar a maximalni spokojenost. Mam ho vcetne GSM modulu, kterym lze zjistit polohu, vypnout motor SMS apod. Funguje s orig. klicema od auta, takze zadny bazmek navic. Uz dvakrat mi to zachranilo auto, takze se zaplatil.