Hunter- Golf IV ASZ a pár koní navrch

Toto fórum slouží ke zveřejnění výkonových grafů Vašich vozů.

Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři

Odpovědět
Cpt._hunter
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Hunter- Golf IV ASZ a pár koní navrch

Příspěvek od Cpt._hunter »

Golf MK4 ASZ 130 HP v serii a tohle se z pomocí menších úprav podařilo vytáhnout:
Obrázek

Turbo Hybrid by andree (typ neznámý (LOL))
Velké FMIC 240x550x 70mm + vedení vzduch 57mm
Výfuk průchozí celonerez 70mm
Soft by TDIfun

U mě to byl projekt na dlouhou dobu dělalo se na tom asi od března do září, ono se řekne že na tom nic moc není ale nebyl věčně čas a bylo dost problémů za jejichž řešení moc díky marena_tdi kde to auto stálo skoro celé prázdniny
(LOL)

FMIC jsem a vedení jsem si navrhoval sám, posvaroval to koudasVR6 (díky) pak se dodělávalo osazení nakonec se zjistilo že je to málo tak se dovařovalo po druhé

a turbo byla kapitola sama pro sebe kopil jsem ho jako starší, namontovalo se a zjistilo se že je popraskaný obal výfukové části tak zase ven- poslat andreemu tam se to opravilo zrepasovalo ale jelikož bylo období dovolených tak se to kapku protáhlo, turbo dorazilo, marena ho namontoval + dořešil mazání a odtok složilo se to svody se upravily aby na nich bylo možno měřit EMP a pak se to odvezlo k TDIfunovi, který si s tím pohrál a odladil to, skončil na vstřikách takže s RACE 520 by teoreticky šlo i 230-240PS ale i tak jsem spokojen. otázkou je jestli se mi chce pro +20 koní vrážet do toho další peníze...

díky všem kteří se na tom podíleli, jsem spokojen

;)

nicméně je pravda že to auto nemá spodek ale od 2600 to jede dosti dobře
Golf IV 1,9 TDI PD 96kW ASZ
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

Race 520 jsou na rotačku, ty máš PD ;) škoda toho spodku, nicméně střed a vršek pěkné :)
Cpt._hunter
Přispěvovatel

Příspěvek od Cpt._hunter »

jo omluva blbě jsem to napsal, myslel jsem RACE 783 ;)

jinak dík :)
Golf IV 1,9 TDI PD 96kW ASZ
krejča
Aktivista

Příspěvek od krejča »

Pěkné.doufám že teď naměřím přibližně stejné hodnoty... :scooter:
SEAT LEON FR ARL TDIFUN 271PS/521NM ,EGR,KAT OFF,MAF OFF,HDS,SACHS PERFORMACE,HP Sporting,BRZDY 330x30 4píst\288x22,WEBASTO R+,"R" komplet paket,sedáky RECARO 4(polokůže),...takže vlastně naftový Rko :-)
Daily-T4 mulťák acv
Odpovědět

Zpět na „Výsledky Vašeho měření - Grafy“