chlapi, bude stačiť na posúdenie môjho 66kW 1,9tdi AHU?
popis problému:
Bežne sa to neprejaví pretože jazdím v rozmedzí 1600-3000ot/min, problém nastáva nad cca 3500ot a to že začnú kolísať otáčky, robí to až do obmedzovača.
Ak mám niečo špatne s autom, to viem, len neviem presne čo, no dostal som vyjadrenie že turbo a jeho regulácia, môže byť?
A ako postupovať- vyčistiť, repasovať, alebo?
Naposledy upravil(a) Patricius dne 25 zář 2012, 12:28, celkem upraveno 1 x.
JJ myslel jsem Dieselpower log nejlepší že mi nejde ani ty dva co si dal ted počkej snad se ozve ucho TD vypisuje mi to že tento log neobsahuje žádne záznamy ale je divné že tys to otevřel.
už len keď na to pozerám,neskorší nábeh turba+váha KO...vymeň váhu,alebo na skúšku nahoď diody miesto nej a uvidíš ako si na tom... N75-tka dáva tiež divný pracovný cyklus..ale skús prv tú váhu a odpoj hadičku od EGR-u a choj do prevetrať a dať log.
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
1. log je na rovine na trojke bez váhy(nestlačil som hneď STOP po vypustení plynu)
2. log je na rovine na 4ke bez váhy
3. log je na rovine na 4ke s váhou
neviem čo by si chcel počuť teraz akože..som ti povedal čo máš spraviť..kúp si dve diody BAV 21 stoja asi 10centov kus a zapoj ich miesto váhy,je tu návod na to..a potom daj log..a uvidíme...alebo skús inú váhu na skúšku..
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Nechcem zakladať novú tému, tak to prihodím sem.
Taktiež AHU, na 4ke a 5ke nad 3000 padne do núdzaku a ostane dokým sa nevypne motor. Po pripojení na diag vyhodilo 00575 tlak v sacom potrubí, regulačný odchylka.
Čím začať? Všade som našiel rady na variabilné turbo, vyčistiť lopatky. No u obtoku čím začať?
Log stále nemám, bohužiaľ. No vymenil som hadičky k N75ke, skúsil kompresorom funkčnosť obtoku, všetko OK a problém stále rovnaký. Takže mi ostáva čo, N75ka, diera v sání alebo váha?
Takto sa spýtam, môže túto chybu 00575 a ten stav padnutia do núdzaku od 3000 ot. na 4ke a 5ke spôsobiť aj netesná hadička do toho snímača nadmorskej výšky čo je v RJ?
Všetky hadice OK, všetko je v poriadku, ventil N75 som ešte jediný nevymenil.