Klesá mi pojízdný hevírek 2t
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Klesá mi pojízdný hevírek 2t
prosím o radu , klesá mi hevirek a ja nevim proc mate nekdo s tim zkusenosti?? jako zvedam zvedam prestanu a on pomalu jede dolu, je to jakoby byl povolenej sroub na spusteni hevirku ale ten je dotazenej pls radu dikes
hevér
Netěsní ti ten kužel co ti to zavírá, nebo protejkaj manžety- podle typu heveru. Nebo ještě múže být seklej pojištovák, nevim co máš za hever. Asi bych koupil v makru jinej, vyjde na to samý jako oprava manžet nebo výroba nového kuželu na šroubu
Ford Scorpio 2,5TCi Combi 95, ....puzzle, implatát digi klima
Ford Capri MK2 - 1,6GT - 74
Ford Capri MK3 - 2,0S- Motorsport - V6 - 79
Ford Transit 2,5D DoKa - 94
Ford Fiesta 1,1 - 94 - převlečená motorka
Modrej ovál v srdci!
Modrej ovál v srdci!
Re: hevér
no je to takovej jak ted vsude prodavaj ale je z roku 1991 a ma supr zdvich tak se mi ho nechce davat pryc a je nak z nemecka a je vyrobenej v taivanu .ale ten kuzel je za zavitem , ten to neutesni??jenze me prijde ono je vevnitr kulicka potom valecek a potom ten srob, tak si myslim ze kdyz to povolim tak ta kulicka se uvolni a propusti olej, presne nevim jak to funguje , jinak se mi ty hevirky napr z baumaxu moc nezdaj nevim.G.Cowlley píše:Netěsní ti ten kužel co ti to zavírá, nebo protejkaj manžety- podle typu heveru. Nebo ještě múže být seklej pojištovák, nevim co máš za hever. Asi bych koupil v makru jinej, vyjde na to samý jako oprava manžet nebo výroba nového kuželu na šroubu
jo ale zaclo mi to delat az ted po zime , jestli na to mela nakej vliv byl v garazi kde se netopi, teplota co je venku je i v garazi, ze by to porusilo nakou tu manzetku??
hevér
to už má ten hever i občanku, může to být ledacos, třeba to zkus rozebrat jestli se do oleje nedostala voda a něco nenarezlo, nebo neprdla ta pružinka? jinak kvalita je všude stejná, já koupil takovou tuželvičkuasi za 300kč, lehce dodělal pač je to taková rychlokvaška a jak ted maká.
když to sjíždí nevydává to zvuky?
Modrej ovál v srdci!
Modrej ovál v srdci!
Re: hevér
prave ze to nic nevidava ani treba neni videt ze by to nekde bublalo a vytejkala kapalina, tak asi to rozeberu a kouknu na to , mohlo by to utikat i kolem pumpy jak pumpujes?? a jakou pruzinku myslis, zadnou sem tam nevidel.G.Cowlley píše:to už má ten hever i občanku, může to být ledacos, třeba to zkus rozebrat jestli se do oleje nedostala voda a něco nenarezlo, nebo neprdla ta pružinka? jinak kvalita je všude stejná, já koupil takovou tuželvičkuasi za 300kč, lehce dodělal pač je to taková rychlokvaška a jak ted maká.
pružinka
tozeber to a pak uvidíš, takhle vaříme z vody, pumpička to nebude
Modrej ovál v srdci!
Modrej ovál v srdci!
Re: pružinka
tak jo ja to rozeberu a pak uvidim, dik za rady.G.Cowlley píše:tozeber to a pak uvidíš, takhle vaříme z vody, pumpička to nebude
Uz jsem ho rozebral.
Tak uz jsem na nej koukal a nevim nevim, jednak ten srou co je na levo od pumpy , ten co to spousti dolu tak ten vubec nedoseda na ten kuzel, zmeril jsem to, nevim jestli je to dobre, a jeste by me zajimalo co je to za sroub v pravo od pumpy v obchode na nem je napsano do not adjust(neupravovat) je pod nim pruzina, ja si myslim ze to je na to pumpovani aby to slo z lehka neho hure pumpovat, ale nevim prosim radu ??? diky
pojistka
To je pojistnej přepouštěcí ventil - dont adjust. teotericky když ho rozladíš tak bych si pod auto na tomhle heveru asi nelehal. jinak ten kužel musí dosedat, mohl mít na sobě hmotu která těsnila, aby to nešlo železo na železo, ale to je pouze teze
Modrej ovál v srdci!
Modrej ovál v srdci!
Re: pojistka
aha, a jak je to s prepoustecim prakticky???G.Cowlley píše:To je pojistnej přepouštěcí ventil - dont adjust. teotericky když ho rozladíš tak bych si pod auto na tomhle heveru asi nelehal. jinak ten kužel musí dosedat, mohl mít na sobě hmotu která těsnila, aby to nešlo železo na železo, ale to je pouze teze
je to spatny
tak je to spatny ten hevirek zveda normalne, ale kdyz ho dam pod auto a zacnu zvedat tak kousek zvedne a pak pumpuju a nic, uz vejs nejde, ten sroub dont adjust mam utazenej na doraz a kdyz ho povolim tak nejde zvedat hevirek az kdyz ho zase uplne utahnu tak jde, tak nevim je tam dole jakoby zapustenej kuzel na nej je plocha pruzuna, jakoby ventilova ale mensi a pak ten sroub bych potreboval vedet jak to ma byt vsechno slozeny a jak to vlastne pracuje.
hever
a máš tam dost oleje??
Modrej ovál v srdci!