Doporučte spolehlivé auto
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Doporučte spolehlivé auto
Hledám pro rodiče spolehlivé auto.
Pouze benzín a kombi. Hledám Fabii combi 1,4 MPi 50kw.
Přijde mi to jako nejlepší řešení, co se dnes dá koupit.
Jenomže toho moc není a když už, tak cena neodpovídá stavu.
Ještě jsem nenarazil na auto, které by mě nějak zaujalo.
Většinou si za to lidé řeknou 60, s tím, že je do toho další min. 10 potřeba dát. Samozřejmě počítám s klasickou údržbou, ale hned na začátku podvozek, spojka, rozvody atd., to opravdu nechci.
Cenová relace je do 60tis.
Pokud někoho napadne něco podobného a hlavně spolehlivého, tak budu rád. Už mě nic nenapadá. Jak jsou na tom Octávky 1,6 SR? Prý to trpí na spotřebu oleje a to už mě odrazuje.
Pouze benzín a kombi. Hledám Fabii combi 1,4 MPi 50kw.
Přijde mi to jako nejlepší řešení, co se dnes dá koupit.
Jenomže toho moc není a když už, tak cena neodpovídá stavu.
Ještě jsem nenarazil na auto, které by mě nějak zaujalo.
Většinou si za to lidé řeknou 60, s tím, že je do toho další min. 10 potřeba dát. Samozřejmě počítám s klasickou údržbou, ale hned na začátku podvozek, spojka, rozvody atd., to opravdu nechci.
Cenová relace je do 60tis.
Pokud někoho napadne něco podobného a hlavně spolehlivého, tak budu rád. Už mě nic nenapadá. Jak jsou na tom Octávky 1,6 SR? Prý to trpí na spotřebu oleje a to už mě odrazuje.
Toledo 1L, 1Z. Octavia 1Z, BSE. Caravelle T4, ABL.
To je este horsie ako francuz, pretoze je to anglican a francuz zmontovany v nemecku. Vazda, to radsej francuza. Ono taky Puntik 1.1i Fire je nedobitny stroj akurat sa serie to nestatsne el. servo a zamky lubia v zime zamrznut.mirek999 píše:Francouzské a Italské auto nechci.
Co nějaký ten Focus? Jak jsou na tom ty motory?
Taky sem měl Fabii s tímhle motorem, sice to nejede a žere ( hlavně ve městě) ale zase na druhou stranu ty motory sou celkem držáky a když už něco odejde tak to stojí pár korun a opraví to kde kdo. Takže myslím že rodiče by mohli být spokojeni. Problém bude sehnat zachovalej kus za rozumný peníze. A vyvaruj se EURO 4 motorum, jsou jeste uchlastanejsi nez EURO 2.....
Octavia Combi ASZ
Octavia II BXE
Fabia Combi ATD - totalschaden...
Octavia II BXE
Fabia Combi ATD - totalschaden...
Díky za názory. Subaru doma už bylo, jen ten servis byl trošku přemrštěnej a trpí to na korozi, pokud se bavíme o těchto ročnících, které odpovídají mé cenové relaci. AWD tady stejně tolik nevyužíjí rodiče, takže by tam ten kardan, diff, a poloosy navíc byly zbytečné. Jak říkám, potřebuju něco "novějšího" za levnou údržbu, což asi odpovídá ta fabka.
Toledo 1L, 1Z. Octavia 1Z, BSE. Caravelle T4, ABL.
-
- Aktivista
Volil bych Fabku i proto, ze kdyz to mamina nekde vyvali, bude lehci a levnejsi sehnat dily a mnohdy i v danem laku. Navic, tyhle auta se casto pouzivaly ve firmach, kde to dostavalo pravidelny znackovy servis a po odepsani to jde vetsinou sehnat za rozumnou cenu.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
- Dawee
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Já teď scháněl pro mladou fábku na dojezd do práce s přibližně stejným rozpočtem. Chtěl jsem taky 50 kw, nebo když bude fakt pěkná, tak klidně 44 kw. Objel jsem jich asi deset a děs běs. Nakonec jsem rezignoval a koupil zimní kola na Leona.
Dávám ti za pravdu, že vzornou fábii do 60 tis. budeš muset pohledat..
Neříkám že nejsou, ale je to většinou všechno zrasovaný ženskejma, obchoďákama a důchodcema.
Dávám ti za pravdu, že vzornou fábii do 60 tis. budeš muset pohledat..
Neříkám že nejsou, ale je to většinou všechno zrasovaný ženskejma, obchoďákama a důchodcema.