Strata vody z nadrzky chladiacej kvapaliny

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

thomas72
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Strata vody z nadrzky chladiacej kvapaliny

Příspěvek od thomas72 »

Co moze znamenat pomaly ubytok vody z nadobky?1.9tdi,81kw,99
shark2
Nováček

Příspěvek od shark2 »

kolko to ma nabehane? tipujem ze vodna pumpa navymenu
VW SHARAN TDI PD 85kW 4motion ..cip+tuning...
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

Mám 1.9 TDI PD 74kW r.v. 2002. Od nového auta registruji konstantně úbytek cca. 1litr / 10000km. Jinak vše ostatní naprosto v pořádku, vizuelně nikde není nic patrného! Málem jsem se smířil s tím, že je to normální (wallbash)
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

vagus píše:Mám 1.9 TDI PD 74kW r.v. 2002. Od nového auta registruji konstantně úbytek cca. 1litr / 10000km. Jinak vše ostatní naprosto v pořádku, vizuelně nikde není nic patrného! Málem jsem se smířil s tím, že je to normální (wallbash)
to určitě neni normání ztráta litru na 10 000km
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
David-pv
Aktivista

Příspěvek od David-pv »

Normální to rozhodně není.
TDi
vita
Přispěvovatel

Příspěvek od vita »

Teď sem dolejval 0,5L po 14000 km. A co sem se ptal, tak se to prej stává, ale nikdo mi nebyl schopnej říct čím to je.
Vento, AFN 81kw + čip (zatim nevim kolik ale jede líp než orig. 81kw :) )
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

no metaky taky mna moji alhambre nekam mizi voda a za boha nemuzu prijit kam....zmizne toho pozehnane...tak litr na tisic kilaků :? (wallbash) :?
Nikde to viditelne nesakne a na zemi taky nic není...tak jsem to pomalu vzdal a vozim sebou kanystr s vodou... (wallbash) (wallbash) (wallbash) Nemate nekdo napad jak na to prijit... :roll: :roll: :roll:
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

patrik.kloucek píše:no metaky taky mna moji alhambre nekam mizi voda a za boha nemuzu prijit kam....zmizne toho pozehnane...tak litr na tisic kilaků :? (wallbash) :?
Nikde to viditelne nesakne a na zemi taky nic není...tak jsem to pomalu vzdal a vozim sebou kanystr s vodou... (wallbash) (wallbash) (wallbash) Nemate nekdo napad jak na to prijit... :roll: :roll: :roll:
hlava dolu :?
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
jack91
Přispěvovatel

Příspěvek od jack91 »

taky bych to hadal na prasklou hlavu, kdyz nikde neni videt ze by kapala voda, tak kam jinam se muze ztratit (wallbash)
Golf TDi PD 74kW, 03.
yenda
Nováček

???

Příspěvek od yenda »

jack91 píše:taky bych to hadal na prasklou hlavu, kdyz nikde neni videt ze by kapala voda, tak kam jinam se muze ztratit (wallbash)

Někde jsem příspěvek od "origiše" že to muže dělat vodní pumpa - může sáknout,ale voda se stačí odpařovat,takže to nejde poznat...

(LOL)
...to auto je ŠKODA zahodit... :-) (Octavia SLX 2000 1.9 TDi 81 kW)
maros261177
Přispěvovatel

Příspěvek od maros261177 »

patrik.kloucek píše:no metaky taky mna moji alhambre nekam mizi voda a za boha nemuzu prijit kam....zmizne toho pozehnane...tak litr na tisic kilaků :? (wallbash) :?
Natlakovat nadobku kompresorom?
patrick
Přispěvovatel

Re: ???

Příspěvek od patrick »

yenda píše:
jack91 píše:taky bych to hadal na prasklou hlavu, kdyz nikde neni videt ze by kapala voda, tak kam jinam se muze ztratit (wallbash)

Někde jsem příspěvek od "origiše" že to muže dělat vodní pumpa - může sáknout,ale voda se stačí odpařovat,takže to nejde poznat...

(LOL)
taky sem to řešil stráta vody, nikde žádný viditelný únik, už jsem chtěl sundávat hlavu, ale byla to pumpa slzela přes tu ucpávku
yenda
Nováček

Re: ???

Příspěvek od yenda »

patrick píše:
yenda píše:

(LOL)
taky sem to řešil stráta vody, nikde žádný viditelný únik, už jsem chtěl sundávat hlavu, ale byla to pumpa slzela přes tu ucpávku
přesně tak...
...to auto je ŠKODA zahodit... :-) (Octavia SLX 2000 1.9 TDi 81 kW)
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

hlava dole už byla...a je ok .....tesnení nové... (wallbash) :? :roll:
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

me se to stalo nedavno, nejsem si presne jistej, ale myslim, ze pred zimou (listopad), delam klasickou kontrolu kapalin, zda je vse v poradku a jak ma byt a zjistim ze v nadobce ubylo pomerne dost kapaliny, fakt skoro ze dne na den, najednou tam bylo o hafo min, tak jsem to dolil a uz je vse OK, taky jsem neprisel na to, cim to melo byt, jestli jak se meni okolni teplota (ze je chladneji) ale to se mi zdalo jako kravina, nic me nenapada no, pak jsem kecal myslim s Andrem a ten rikal, ze se mu to stalo taky........ tezko rect :-)
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“