Strata vody z nadrzky chladiacej kvapaliny
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Strata vody z nadrzky chladiacej kvapaliny
Co moze znamenat pomaly ubytok vody z nadobky?1.9tdi,81kw,99
to určitě neni normání ztráta litru na 10 000kmvagus píše:Mám 1.9 TDI PD 74kW r.v. 2002. Od nového auta registruji konstantně úbytek cca. 1litr / 10000km. Jinak vše ostatní naprosto v pořádku, vizuelně nikde není nic patrného! Málem jsem se smířil s tím, že je to normální
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
- patrik.kloucek
- Aktivista
hlava dolupatrik.kloucek píše:no metaky taky mna moji alhambre nekam mizi voda a za boha nemuzu prijit kam....zmizne toho pozehnane...tak litr na tisic kilaků![]()
![]()
![]()
Nikde to viditelne nesakne a na zemi taky nic není...tak jsem to pomalu vzdal a vozim sebou kanystr s vodou...![]()
![]()
Nemate nekdo napad jak na to prijit...
![]()
![]()

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
???
jack91 píše:taky bych to hadal na prasklou hlavu, kdyz nikde neni videt ze by kapala voda, tak kam jinam se muze ztratit
Někde jsem příspěvek od "origiše" že to muže dělat vodní pumpa - může sáknout,ale voda se stačí odpařovat,takže to nejde poznat...

...to auto je ŠKODA zahodit...
(Octavia SLX 2000 1.9 TDi 81 kW)

-
- Přispěvovatel
Natlakovat nadobku kompresorom?patrik.kloucek píše:no metaky taky mna moji alhambre nekam mizi voda a za boha nemuzu prijit kam....zmizne toho pozehnane...tak litr na tisic kilaků![]()
![]()
![]()
Nikde to viditelne nesakne a na zemi taky nic není...tak jsem to pomalu vzdal a vozim sebou kanystr s vodou...![]()
![]()
Nemate nekdo napad jak na to prijit...
![]()
![]()
Re: ???
taky sem to řešil stráta vody, nikde žádný viditelný únik, už jsem chtěl sundávat hlavu, ale byla to pumpa slzela přes tu ucpávkuyenda píše:jack91 píše:taky bych to hadal na prasklou hlavu, kdyz nikde neni videt ze by kapala voda, tak kam jinam se muze ztratit
Někde jsem příspěvek od "origiše" že to muže dělat vodní pumpa - může sáknout,ale voda se stačí odpařovat,takže to nejde poznat...
Re: ???
přesně tak...patrick píše:taky sem to řešil stráta vody, nikde žádný viditelný únik, už jsem chtěl sundávat hlavu, ale byla to pumpa slzela přes tu ucpávkuyenda píše:jack91 píše:taky bych to hadal na prasklou hlavu, kdyz nikde neni videt ze by kapala voda, tak kam jinam se muze ztratit
...to auto je ŠKODA zahodit...
(Octavia SLX 2000 1.9 TDi 81 kW)

- patrik.kloucek
- Aktivista
me se to stalo nedavno, nejsem si presne jistej, ale myslim, ze pred zimou (listopad), delam klasickou kontrolu kapalin, zda je vse v poradku a jak ma byt a zjistim ze v nadobce ubylo pomerne dost kapaliny, fakt skoro ze dne na den, najednou tam bylo o hafo min, tak jsem to dolil a uz je vse OK, taky jsem neprisel na to, cim to melo byt, jestli jak se meni okolni teplota (ze je chladneji) ale to se mi zdalo jako kravina, nic me nenapada no, pak jsem kecal myslim s Andrem a ten rikal, ze se mu to stalo taky........ tezko rect 

VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation