[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" VIF a slunečnice - DP forum
TEST VIFu a slunečnicového oleje<- klikni na to odkaz směruje na youtube.
provedl jsem test slunečnicového oleje s VIFem. Jednu láhev jsme nechal jako kontrolní, druhou jsem naplnil dle standadního doporučeného dávkování 1:1000 neboli na 1l=1ml. Dle výrobce do třeskutých mrazů okolo -20°C je vhodné použít trojnásobné dávkování. Toto charakterizuje třetí láhev kde v 1l=3ml. Jelikož jsme příznivec VIFu tento test mě dost překvapil. Láhve byly umístěny v mrazničce na -15°C po dobu 24h. Originální olej krásně tekl, ale o těch s VIFem se nedá říct že by byly tekoucí. Horší je že jsem čekal pravej opak. No nic v zimě budu muset tankovat drahou naftu. A prosím Vás ty kteří budou chtít napsat něco o tom že to je fake nebo jinej podvod, tak nejdřív poprosím aby si to doma napřed sami vyzkoušeli. Co vy nato pane Kraus? Nebo alespoň ty Milošu?
[quote="burton.b22"]Já ředím E85 jak nový tak vyfrit a je to perfektní stačí trochu a je to jak voda i v mrazaku. A ta cena. [/quote
Mám jednu slunečnici s 10% E85 za vratama garáže, jak se ochladilo, je to kalný.Stejně jako v tom videu. Originál flašky (sice v krabicích) zatím ne. Tak nevim.
burton.b22 píše:Já ředím E85 jak nový tak vyfrit a je to perfektní stačí trochu a je to jak voda i v mrazaku. A ta cena.
Mám jednu slunečnici s 10% E85 za vratama garáže, jak se ochladilo, je to kalný.Stejně jako v tom videu. Originál flašky (sice v krabicích) zatím ne. Tak nevim.
burton.b22 píše:Já ředím E85 jak nový tak vyfrit a je to perfektní stačí trochu a je to jak voda i v mrazaku. A ta cena.
Jestli je to kalne mně moc nezajíma hlavně to je řídke.
řídké to je, ale taky dost kalné na to aby to ucpalo filtr, to už jsou viditelné vločky sádla
Je dobre po aplikaci cehokoli treba jen obycejne nafty smes ohrat cca na 70 stupnu aby se latky spojily .....kazdopadne kdyz mi zatuhla palma v nadrzi nepomohlo nic jineho nez ji poradne naredit naftou .........tedy pardon esterifikat palmy ......pac kdyby tam zatuhla palma tak nepomuze nic krome plamenometu.....
Jak píšou na obalu VIFu - "Přísada do motorové nafty". Je logické, že v čemkoliv jiném nebude svoji funkci plnit na 100%. Již před časem jsem kontaktoval výrobce s tím, zda a jak ovlivňuje VIF 100% bionaftu.
tady je odpověď:
...máte pravdu, že SDA je nastaven na klasickou motorovou naftu, ale v současné době se bere v úvahu i 7% obsažené biosložky. Úkolem aditiva je stabilizovat přítomné MEŘO proti polymeraci a hlavně udržovat čistotu palivového systému, zejména vstřikovacích trysek. Tuto funkci plní SDA i v čistém MEŘO, ovšem jen do určitého limitu. Naše firma připravuje speciální aditiv pro čistou biosložku pod názvem BIO DIESEL ADITIVUM. V tento moment Vám však nedokáži říci datum, odkdy bude v prodeji.
Petr H. píše:
řídké to je, ale taky dost kalné na to aby to ucpalo filtr, to už jsou viditelné vločky sádla