jak a kam zapojit tajný vypínač,aby nešlo nastartovat auto. Golf4 1.9TDI r.v.1999-2000
díky
tajný vypínač
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tajný vypínač
VW GolfIV Variant 4Motion
Dej někam k nádrži do naftového vedení solenoid o dostatečné světlosti a na něj zapoj přes vypínač 12 V, takhle to nejede ani náhodou, pokud přerušíš napájení ventilu v motoru, hoši na něj přivedou napětí drátem s dvěma krokosvorkama. Cena je vyšší - 500 - 1000 Kč ale funguje to bezvadně. U PD to snad půjde taky.
G3 Variant synchro
a hlavne uz len napis kde parkujes a kto si,aby ti niekto kto si toto precita,mohol zobrat auto. JA byt tebou,takuto vec vobec neriesim na fore,ale medzi 4 ocami s elektrikarom aut,ked uz sa teda nevyznas. 

PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Moja rec kukni sa na seat forum tam uz dvom chlapcom s fora ukradli auta maju tam pekne foto a staci si len vybrat.lubomt píše:a hlavne uz len napis kde parkujes a kto si,aby ti niekto kto si toto precita,mohol zobrat auto. JA byt tebou,takuto vec vobec neriesim na fore,ale medzi 4 ocami s elektrikarom aut,ked uz sa teda nevyznas.

toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
opel astra TDS
Yamaha FZ6S