Volkswagen Passat 2.0 TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Volkswagen Passat 2.0 TDI
Dobrý den,
prosím o radu, uvažuji o koupi vozidla Volkswagen Passat 2.O TDI a chtěl bych se zeptat, jakým typům motorů se mám vyvarovat, slyšel jsem, že jsou problémové.
Děkuji Zbyněk
prosím o radu, uvažuji o koupi vozidla Volkswagen Passat 2.O TDI a chtěl bych se zeptat, jakým typům motorů se mám vyvarovat, slyšel jsem, že jsou problémové.
Děkuji Zbyněk
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Žádné auto není bezporuchové,takže sráč sráčů zle pak označit jakékoliv auto,které se pokazí.
Já buďto motor BMP ze starých nebo už raději novější CR.Tam už takový trable nejsou a vcelku to funguje a má to menší spotřebu.Dá se sehnat už od 230t slušný auto.CR se dělá u 3C od 7/2008 vejš.
Já buďto motor BMP ze starých nebo už raději novější CR.Tam už takový trable nejsou a vcelku to funguje a má to menší spotřebu.Dá se sehnat už od 230t slušný auto.CR se dělá u 3C od 7/2008 vejš.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
EGR zlobí u každýho auta s filtrem,takže i u VW jsou problémy.Zaslepit EGR a je klid i po cukání. 

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
Je to jako ruleta, buď budeš mít štěstí nebo budeš solit. A Passat není zas takový sráč, jak se říká..Jde o to, od jakýho pacholka auto koupíš.Jelikož je jich u nás dost a dost, budeš si muset držet palec..Já osobně bych šel raději po lehčí bouračce /je tam zaručen důvod prodeje/než po voňavce s plnou příhrátkou servisních knížek s komentářem přemoudřelých bazáristů ...A kladl bych důraz na původnost. Jakmile někde uvidíš koukat červený tmel, každý šroub jiný, zasranou expanzní nádobu, popřípadě natržené dekly nebo přehršel repráků uteč od toho.. 

nepropadat panice...
U nás v rodine se taky řeší dvojková octávka, síce to nění passat, ale stejnej problém jaký dvojliter? Tady na foru jsem toho prošel hodně a nejlepší mi vychází motor BKD. Sice něktorý tomu nadávaj buzerantský kokotský dísel
, ale stěch referencí to vychází asi nejlíp.
Honzo

Honzo
Superb BDG
Škoda 110r coupé - r.v.1974 - původní stav
Jawa 350/640 - r.v. 1993 - vývozní
Škoda 110r coupé - r.v.1974 - původní stav
Jawa 350/640 - r.v. 1993 - vývozní