Sedacky Fabia

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
DiegoIII
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Sedacky Fabia

Příspěvek od DiegoIII »

Zdar,
Mam Fabku I 2000, chtel bych se zeptat zda lze do ni narvat sedacky napr. z oktavky I nebo zneceho jineho ?
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Octavia 1 má jinej spodek. Bez úprav tam dáš z : A2,Polo,Ibiza,FII/Roomster. Já jsem tam dal z Octavie II ale musíš trochu upravit lyžiny. Dej z FRS nejlepší volba
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
coffin
Přispěvovatel

Příspěvek od coffin »

JJ dej tam z RS.
Mám je taky s výhřevem a s pytlema a naprostá spokojenost.
Fabia 1,9 TDI 74 Kw Sport edition+ CHIP (101 Kw)
Jiri92
Sběrač informací

Příspěvek od Jiri92 »

Lepší jsou ze sportpaketu, tvarově stejný jako RSový ale jsou celočerný. Akorát se blbě shání....
Octavia Combi ASZ
Octavia II BXE
Fabia Combi ATD - totalschaden...
frantisek28
Přispěvovatel

Příspěvek od frantisek28 »

DiegoIII: Mas SZ...

Hosi, a ako to je s zamenou sedaciek u F1, ale po facelifte? Je tam ten spodok taky isty ako u predface?
JENDA T4
Aktivista

Příspěvek od JENDA T4 »

FI-FII face má stejný
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
frantisek28
Přispěvovatel

Příspěvek od frantisek28 »

Dik, takze ked do predface idu dostat bez problemov sedacky z OII, tak nebude problem to napasovat do faceliftu? Ide mi hlavne o laketku, kedze do FI sa original nerobi a tie rozne dorabky a upravy sa mi nepacia, tak preto by som rad sedacky z tej OII a mozno sa podari aj s ohrevom, navyse, tie z OII sa mi zdaju byt o malinko komfortnejsie...
Alebo je este nejaky typ sedaciek co sa tam da bez uprav dostat? Teda, okrem toho, co tu popisal JeníkRS.
JENDA T4
Aktivista

Příspěvek od JENDA T4 »

přední sedáky tam z OII po malé upravě dáš.
zadní to už je práce na celej vejkend.
na loketku z OII asi zapomen,pokud máš smysl pro něakej originál vzhled,funkčnost a celkovej dojem.
a pro Fabie se origo přední loketka origo dodávala!
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
pv.nv
Přispěvovatel

Příspěvek od pv.nv »

kdyz jdou ty sedacky do pred face tak jdou aj po face. Jinak uplne bezproblemu z Oll tam nepujdou jak ve predu tak aji zadni budou trochu problem nekdo tam dovaroval ke kastli nejaky jiny drzaky.. Ohrev je celkem bez problemu mozna bude aji stejnej stekr. Ale co jsem nepochopil tak kdyz udelas takovou vymenu sedacek tak se ti tam loketka nevykouzli. A do fabie l se loketka delala mel jsem ji tam a pasuje aji z fabie ll staci vyriznout vzadu v tunelu drzak na napoje a misto toho bude orig loketka jeste teda je potreba drzak te loketky sroubuje se pod rucni brzdu.
EX:Fabia TDI...ATD+Race 783,GTB 2260Vk,EGRoff,KAToff.Véfuck napůl off..PodvozekBC Racing+rozpěra
EX:Leon cupra4 ARL NEserie:)
Seat ibiza ATD,KWracing, 2xoff,výfuk lešenářská trubka
DiegoIII
Sběrač informací

Příspěvek od DiegoIII »

jak vis ze to chci delat kvuli loketce ?:D loketka je druha vec kterou chci taky udelat ale mam nanestesti verzi comfort kde kluci ve svoji uzasnosti dali nejhorsi sedacky co sem kdy videl jak vzhledove tak i pohodli mi moc neni po chuti, kazdpadne diky vsem za odpovedi. Ja bych rad RS ale chci celocerny protoze sem prase a nemuzu mit svetly....
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“