Pri plnem plynu mi tahne auto hodne doleva.dam plny plyn a po chvili se ztoci hodne doleva a potom ,kdyz prudce uberu tak se jakoby zacne rovnat a dokonce jaoby mel tendenci tahnout doprava,ale podstatne mene nez pri plnem plynu doleva.Vymenil jsem kvuli tomu vsechny predni silenbloky a cepy na naprave.hroni ulozeni jsem daval nove zaroven s podvozkem AP sportahrwerke.Uz me nenapada co by to mohlo delat.Za kazdou radu rpedem dekuji!
silentbloky jsem daval novy tyto http://www.speedpro.eu/sportovni-silent ... -9367.html ...myslis jako vule mezi silentblokem a napravnici asi? to nevim,ale snad ne a tyto silenbloky nemaji hlinikovy obal...nebo myslis ze by mohla mit i napravnice vuli? tu jsem nechal dotahovat ,tak by tam snad vule byt nemela.jako ze by se hybala napravnice vuci kastli?
Naposledy upravil(a) xxfavo dne 12 pro 2012, 22:43, celkem upraveno 1 x.
na geometrii jsem jeste nebyl,ale je mi divne ze to z niceho nic tak z prudka zatahne doleva a dokonce prave je to auto schpne z prudkeho tahani doleva prejit do lehkeho tahani doprava.
hmm tak predek mam novy a stejne projevy...tak jedine ze by to delal zadek???? nevim zda muze mit na chovani auta takovy vliv ,ale myslim,ze v tomto pripade snad ani ne...
nemáš vůli v řízení, např v kloubech u spojovačky? vůle v ložiskách.....
nebo není špatné zajet na technickou, domluvit se a třeba za kilo ti zahrkaj s oběma nápravama a nejdou vuli hned...
ja bych nejdriv udelal poradne geometrii a pak neco resil, kolikrat staci spatny odklony nebo blbe sjety gumy, prasknuty kord apod a auto se chova uplne jinak.
mel jsem vytahnute jen rameno.moje zkusenost je rpave takova ,ze todle delali ty silentbloky.Na geosku urcite zajedu,ale prave nikdy jsem se s timto nesetkal,ze by to tahlo kvuli geosce takovymto zpusobem prave.vzdy,kdyz to delalo tyto projevy tak to bylo prave silentblokama.
pokud to bude dělat i po geometrii,tak je to pneumatikou. Zkus pak přehodit zadky na předek. Říká se tomu boční házivost myslím. Ta guma má z výroby víc hmoty na venkovní straně. Jsou vyvažovačky co to umí vyvážit,ale levnejší je přehodit zadky na předek,pokud nejsou odskákaný. Mě to tenkrát dělaly fungl nový pirellky P7.