Huml
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Huml
Nevite nekdo co je s Humlem ? Uz jsem mu psal v listopadu, ted zas a porad mi ty SZ visi v nedorucenych, tak nevim co se deje. Kdyby nekdo vedel , hodte to sem, diky 
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Re: Huml
Tiež som mu písal a nič, asi má milion správ a nestíha reagovať, tak som to zmazal z nedoručenej pošty. Ak má pamäť neklame videl som ho prihlaseného cca 2-3 týždne dozadu.cin píše:Nevite nekdo co je s Humlem ? Uz jsem mu psal v listopadu, ted zas a porad mi ty SZ visi v nedorucenych, tak nevim co se deje. Kdyby nekdo vedel , hodte to sem, diky
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
nechtěl bych vidět, kolik Humlovi chodí SZ....
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
volat mu nebudu, az tak horky to neni, a uz by to asi opravdu bral jako vylozene otravovani, jen mi neni jasny ze mi ty SZ porad visi v nedorucenych, kdyby to dostal a neodpovedel , tak si reknu ze na me fakt sere, ale takhle nevim co si mam myslet 
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Vieš prečo ti SZ stále visia v nedoručených?cin píše:volat mu nebudu, az tak horky to neni, a uz by to asi opravdu bral jako vylozene otravovani, jen mi neni jasny ze mi ty SZ porad visi v nedorucenych, kdyby to dostal a neodpovedel , tak si reknu ze na me fakt sere, ale takhle nevim co si mam myslet
1. Pán Huml je "mistr" a mistr je len jeden.
2. Denne dostáva mistr "kopec" SZ a už má naplnenú schránku prijatých správ na 100% takže dalšie SZ proste "visia".
Superb BDG
Škoda 110r coupé - r.v.1974 - původní stav
Jawa 350/640 - r.v. 1993 - vývozní
Škoda 110r coupé - r.v.1974 - původní stav
Jawa 350/640 - r.v. 1993 - vývozní
-
Forest
- Aktivista
Koho by bavilo neustale odpovidat na rozdily mezi VA a VB nebo ASZ a ARL, jak predelat pretlak na podtlak, zda pasuje VB za VA a kde sezene redukci apod.?!
Koho by neutahalo neustale nekomu vysvetlovat vzajemne zavislosti jednotlivych uprav v pripade zvysovani vykonu?!
Koho by neodradilo neustale tvrdit neco, co je pravda a jeste si muset svou, resp. obecnou pravdu obhajovat?!
Koho by nenastvalo neustale lidem vysvetlovat, ze kvalitni byt v prvopocatku drazsi chip je z dlouhodobeho hlediska nejlevnejsi?!
... uprimne receno, nedivim se mu ani v nejmensim a ackoliv to pro nekoho muze byt prekvapeni, znam to z vlastni zkusenosti (byt se s nim nelze ani v nejmensim pomerovat).
Koho by neutahalo neustale nekomu vysvetlovat vzajemne zavislosti jednotlivych uprav v pripade zvysovani vykonu?!
Koho by neodradilo neustale tvrdit neco, co je pravda a jeste si muset svou, resp. obecnou pravdu obhajovat?!
Koho by nenastvalo neustale lidem vysvetlovat, ze kvalitni byt v prvopocatku drazsi chip je z dlouhodobeho hlediska nejlevnejsi?!
... uprimne receno, nedivim se mu ani v nejmensim a ackoliv to pro nekoho muze byt prekvapeni, znam to z vlastni zkusenosti (byt se s nim nelze ani v nejmensim pomerovat).
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
Forest
- Aktivista
... mimochodem toto je presne ukazkovy priklad, ktery nazorne ukazuje duvody Humla a jemu podobnych v praxi:
1. odpoved
reakce
rozuzleni
K tomu netreba nic dodavat ... snad jen, ze relativne zbytecnych 7 stranek.
1. odpoved
reakce
rozuzleni
K tomu netreba nic dodavat ... snad jen, ze relativne zbytecnych 7 stranek.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Chybí tady na fóru moderátor který by to trošku usměrňoval a dělal pořádek ale s tím my asi nic neuděláme... A tak se bojím, že tady za chvilku bude krapet bordýlek.
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
-
Forest
- Aktivista
... a proc si myslis, ze jsem na lidi obcas tak drsny (rozhodne ne povysovani)? Cista prevence, protoze podas prst a utrhnou Ti ruku v rameni. Proto jdu po lidech, kteri nedodrzuji pravidla a jsou lini hledat a je v zajmu nas vsech tu, abychom tak cinili protoze jedine takovymto pristupem "domobrany" zajistime, ze nam to tu noveprichozi nezakaleji.borelli píše:že tady za chvilku bude krapet bordýlek.
Ono jde take o to, ze pokud by se o to mel nekdo prubezne starat, musel by za to byt placen a musel by se rentovat. V takovem pripade by to muselo mit i projev ciste DP fora, coz by znamenalo pomerne striktni cenzuru.
Takze neda se nic delat, ale musime se ridit ve vlastnim zajmu napisem, ktery je nad oponami Narodniho divadla ...